4.3 C
Koprivnica
Srijeda, 17. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Premijerka Kosor na sajmu u Križevcima
P

Ne propustite

Predsjednica Vlade Jadranka Kosor u Križevcima je označila početak trodnevne središnje sajamske smotre gospodarstva i obrtništva Podravine i Prigorja.

Zahvaljujući na časti otvaranja, kako je rekla, značajnog gospodarskog događaja, premijerka Kosor je riječi zahvale uputila i svim gospodarstvenicima i obrtnicima koji su se u protekle dvije godine žestoko borili s krizom.

– Borili ste se za opstanak vašega posla i za budućnost svojih obitelji, ali isto tako za budućnost ljudi koje ste zaposlili. Zaslužujete svo naše poštovanje, duboki naklon i zato sam i prihvatila ovaj poziv, rekla je J. Kosor.

Otvaranje 14. obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko-križevačke županije Jadranka Kosor je iskoristila i da podsjeti na potpisivanje pristupnog ugovora između Hrvatske i Europske unije 9. prosinca, što je korak do punopravnog članstva u koje ulazimo 1. srpnja 2013. godine. Ulazak na tržište s 500 milijuna potrošača nazvala je novom šansom za rad i ostvarenje planova. Očekivano, u vrijeme pred izbore nije izostavila ni nekoliko pozitivnih brojki, među njima ovogodišnji porast broja obrta od 9%, rast bruto domaćeg proizvoda u drugom tromjesečju od 0,8%, te 7% veći izvoz u devet ovogodišnjih mjeseci, rast stranih ulaganja i odličnu turističku sezonu.

– Želim da ovo bude ne samo mjesto susreta, nego i dobrih poslovnih odluka za budućnost mnogih od vas, rekla je Jadranka Kosor otvarajući sajam. Predsjednica Vlade u Križevce je stigla praćena potpredsjednikom Domagojem Miloševićem i ministrom gospodarstva Đurom Popijačem, a nakon otvaranja sajamske smotre s domaćinima se uputila u razgledavanje dijela od oko 230 izložbenih prostora, smještenih na 3600 unutrašnjih i 4000 vanjskih kvadrata.

tekst: Radio Koprivnica

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

UZBUNE I SLAVLJA U HRVATSKOJ SAHARI

FOTO/VIDEO Anđela Lenhard Antolin predstavila svoju knjigu priča za najmlađe inspiriranu đurđevačkim posebnostima

Anđela Lenhard Antolin, poznata đurđevačka novinarka u Gradskoj je knjižnici predstavila svoju knjigu priča za djecu "Uzbune i slavlja...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×