17.6 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 15. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Pričaonica za bebe i malu djecu „Cin can cvrgudan – igre uz pokret“
P

Ne propustite

Pričaonica za bebe i malu djecu „Cin can cvrgudan – igre uz pokret” održat će se u subotu, 15. ožujka 2014. u Knjižnici i čitaonici „Fran Galović” Koprivnica u Čitaonici tiska (1. kat). Voditeljice pričaonice su  odgojiteljice Marije Sesvečan i Gordane Bonta. Djeca će uz pomoć roditelja izvoditi igre uz pokret te kroz njih vježbati koordinaciju pokreta, ravnotežu, preciznost. Roditelji će saznati na koji način igre uz pokret mogu kod djeteta potaknuti razvoj govora, slušnu percepciju te glazbenu osjetljivost. Knjižničarka Ida Gašpar roditeljima će prezentirati priručnike iz bogate zbirke savjetnika za roditelje kao i slikovnice na zadanu temu.

Pričaonice se održavaju u tri termina. Za djecu od 6 do 18 mjeseci program će se održati u vremenu od 9.30 do 10.15, za djecu od 18 mjeseci do 2 godine od 10.30 do 11.15 sati i za djecu od 2 do 3 godine od 11.30 do 12.15 sati u Čitaonici tiska na 1. katu. Kako bi se izbjegle gužve zbog velikog interesa, a u cilju dobrog osjećaja i komocije svakog djeteta, ograničen je broj posjeta djece jednoj grupi, dok će se ostali zainteresirani moći pridružiti narednoj grupi.  Zahvaljujemo se na razumijevanju.

Pričaonica za bebe i malu djecu provodi se u Knjižnici i čitaonici „Fran Galović” već 5 godina s namjerom pružanja stručne i savjetodavne pomoći roditeljima te stjecanja navike redovitog dolaska u knjižnicu.  Bitno je istaknuti da se tim programom nastoji skrenuti pozornost roditeljima na važnost poticanja rane pismenosti odnosno stvaranja poticajnog okruženja u kojem će dijete zavoljeti knjigu i čitanje.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Izbori 2024.

DOBAR HONORAR Članovima izbornih povjerenstava do 1390 eura naknade, a biračkim odborima 20 puta manje!

Kao i svaki izbori dosad, tako ni ovi ne mogu proći bez članova izbornih povjerenstava. DIP je objavio, prenosi...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×