tuga i bol

Prijatelj poginulog Srećka nikad neće prežaliti: Bio je dobar čovjek koji je obožavao motore, uvijek je htio pomoći svakome

Danas će se od Srećka oprostiti i njegova supruga i kćer. Neka mu je laka zemlja. 

10:06h
0
n e
Foto: Privatna arhiva

Smrt motorista Srećka Novoselnika odjeknula je Podravinom. Zavila nas je u crno, a ovih dana tuga se osjeća u našem kraju. No, nema veće boli i tuge od one koje osjećaju njegovi bližnji. Vedran Pintarić dugogodišnji je prijatelj nesretnog Srećka.

– Bili smo veliki prijatelji, družili smo se svaki dan. Ni jedan krivi pogled nije nikome uputio, ni jednu krivu riječ nekome rekao. Njega su ljudi mogli doslovno gaziti, on bi ostao flegma. Uvijek je htio pomoći svakome koliko god je trebao – rekao je shrvani Vedran.

Naglašava kako je po prirodi bio jako dobra i ugodna osoba.

– Bio je veseljak, ali je ostao na zemlji. Obožavao je motore, a na kraju ga je jedan odveo u smrt. Ne vjerujem da je brzo vozio, nije volio brzinu. Kažu mi da se žalio na poslu kako ima mučnine i vrtoglavice, a koliko sam upoznat imao je i epilepsiju – rekao je Vedran.

Svoje emocije on nije mogao sakriti, a i organizirao je Srećkov ispraćaj na najdostojanstveniji način – zvukom motora.  

Tužan sam, bili smo dobri prijatelji. Napravio sam u ovome trenu sve što sam mogao. Organizirao sam posljednji ispraćaj na dostojanstven način. Više od 40-ak motora danas će projuriti do gradskog groblja Koprivnica gdje je danas sprovod nesretno poginulog Srećka – najavio je Vedran koji će se danas posljednji put oprostiti od svojeg prijatelja na Gradskom groblju u Koprivnici u 14 sati.

Foto: Privatna arhiva // Ustupio Vedran Pintarić

On kaže kako ga je zadnji put vidio u četvrtak kada su se dogovorili da će Srećko doći u Požegu na Prvenstvo Hrvatske u motociklizmu, no nažalost, nikad nije došao.

Danas će se od Srećka oprostiti i njegova supruga i kćer. Neka mu je laka zemlja. 

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW