Idea Bootcamp

Prijavi se na radionicu, razradi poslovnu ideju i pokreni vlastiti posao

10:17h
0

Nakon prvog koprivničkog IDEA BOOTCAMP-a održanog u svibnju ove godine, iskusni mentori iz Zagrebačkog inkubatora poduzetništva među kojima su Mihovil Barančić, član hrvatske mreže poslovnih anđela i Ivo Špigel, član uprave uspješne hrvatske IT tvrtke, ponovo dolaze u Koprivnicu, kako bi Vam pomogli u razradi poslovnih ideja i prenijeli svoje bogato znanje i iskustvo.

IDEA BOOTCAMP je dvodnevna radionica tijekom koje je moguće razraditi vlastitu poslovnu ideju te pronaći tim za realizaciju svoje ili tuđe poslovne ideje. Riječ je o konceptu koji je vrlo popularan u većim sredinama te predstavlja jedan od uspješnih modela za poticanje i promociju poduzetništva.

Iskoristite priliku i od uspješnih poduzetnika te potencijalnih investitora naučite kako oblikovati poslovnu ideju, pripremiti te razraditi poslovni i marketing plan te uvjeriti investitore na financiranje Vaše poslovne ideje.

Radionica započinje u subotu 12. prosinca 2015. godine te traje cijeli dan, a nastavlja se u ponedjeljak 14. prosinca, kada će timovi uz pomoć mentora do podnevnih sati završno oblikovati svoje ideje te ih prezentirati. Za najbolje timove osigurane su i atraktivne nagrade!

Predviđen je rad u timovima, stoga nije nužno da svaka osoba dođe s vlastitom idejom već je bitno doći s motivacijom za rad i doprinijeti razvoju zajedničke poslovne ideje tima, koja će se dalje moći nastaviti razvijati uz podršku djelatnika koprivničkog inkubatora.

Svoje sudjelovanje možete prijaviti putem e-maila startup@koprivnica.hr. Program i dodatne informacije dostupne su ovdje (PDF 336kb).

IDEA BOOTCAMP dio je aktivnosti programa START UP KOPRIVNICA i projekta TOUR PACK financiranog kroz Program prekogranične suradnje Mađarska-Hrvatska.

čitam...