-5.6 C
Koprivnica
Srijeda, 8. veljače 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Općina Đelekovec

Prijavili na natječaj rekonstrukciju igrališta ispred škole vrijednog 295 tisuća kuna
P

Rekonstrukcijom i opremanjem teren će biti prikladan za rukomet, tenis i košarku.

Ne propustite

U okviru Natječaja za sufinanciranje izgradnje, građevinskog zahvata i opremanja športskih građevina u 2022. godini Ministarstva turizma i sporta, uspješnom suradnjom Općine Đelekovec i Razvojne agencije PORE KKŽ prijavljen je projekt pod nazivom Rekonstrukcija i opremanje športskog terena u Đelekovcu ukupne vrijednosti 295.561,88 kuna.

- Oglas -

Cilj projekta je izvođenje radova na rekonstrukciji i opremanju športskog terena u Đelekovcu sa svrhom unapređenja športske infrastrukture, popularizacije športa i fizičke aktivnosti među svim dobnim skupinama lokalnog stanovništva. Rekonstrukcijom i opremanjem športskog terena uvelike bi se doprinijelo poboljšanju športske infrastrukture na području Općine Đelekovec obzirom da će navedeni športski teren biti namijenjen za više sportova – rukomet, tenis i košarka, izvijestili su iz Općine Đelekovec.

Razvojna agencija PORA KKŽ pružala je stručnu pomoć u pripremi navedenog projekta.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

šokantne slike

[FOTO] UZNEMIRUJUĆE Nepoznati monstrum psu u nozi probušio rupu i kroz nju provukao lanac

Uznemirujuće i krajnje šokantne fotografije stižu iz varaždinske Udruge za zaštitu životinja Spas, čiji su djelatnici prije nekoliko dana...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti