9.3 C
Koprivnica
Nedjelja, 21. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Gradsko društvo raspisalo natječaj

Prijavite se na javni poziv za korištenje socijalnih usluga u Centru za osobe s invaliditetom Đurđevac, evo detalja
P

Podsjetimo, rekonstrukcijom Centra za osobe s invaliditetom uspostavile su se dvije nove socijalne usluge prevencije institucionalizacije

Ne propustite

Gradsko društvo osoba s invaliditetom Đurđevac poziva zainteresirane građane za Iskaz interesa za socijalne usluge iz Javnog poziva.

To su:

1. Organizirano stanovanje:
– pojačana podrška funkcionalno potpuno ovisnom korisniku 24 sata dnevno (svakodnevna intenzivna podrška) ili

– pojačana podrška funkcionalno djelomično ovisnom korisniku do 16 sati dnevno (svakodnevna intenzivna podrška) ili

– podrška funkcionalno djelomično ovisnom korisniku 2,5 sata dnevno (svakodnevna kratkotrajna podrška).

1. Poludnevni boravak (4 – 6 sati dnevno)
2. Cjelodnevni boravak (6-10 sati dnevno)
3. Pomoć u kući:
– Obavljanje kućanskih poslova,
– Zadovoljavanje drugih svakodnevnih potreba.

U Prijavi je potrebno navesti: ime i prezime podnositelja, adresu stanovanja, grad ili općinu prebivališta, OIB, datum i mjesto rođenja, broj telefona i naznaku oblika usluge organiziranog stanovanja. Također, uz Prijavu je potrebno dostaviti Rješenje o invalidnosti, Rješenje / ili preporuku Hrvatskog zavoda za socijalni rad ili drugi odgovarajući akt kojim se dokazuje ispunjavanje uvjeta za korištenje socijalnih usluga.

Cijeli javni poziv možete pronaći OVDJE.

Zainteresirani za socijalne usluge iz ovog Javnog poziva prijave dostavljaju osobno, poštom na adresu: Gradsko društvo osoba s invaliditetom Đurđevac, 48350 Đurđevac, Stjepana Radića 8 ili na mail: cosi@djurdjevac.hr .

Također, ukoliko su potrebne dodatne informacije možete dobiti na sljedećim brojevima telefona: Mirjana  099/216-6966 ili Jurica  097/777-1065.

Podsjetimo, rekonstrukcijom Centra za osobe s invaliditetom uspostavile su se dvije nove socijalne usluge prevencije institucionalizacije. Objekt za organizirano stanovanje za osobe s invaliditetom ima kapacitet 32 osoba. U ostatku navedenog kompleksa pružat će se komplementarne usluge poludnevnog i dnevnog boravka za osobe s invaliditetom koje nastavljaju život u obitelji, ali i za stare i nemoćne. Obnovljeni objekt uključuje 141 infrastrukturnu jedinicu.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Dom kulture

FOTO Ljubitelji umjetnosti minijaturnog drveća došli su na svoje, pogledajte izložbu

U Domu kulture U Đurđevcu može se razgledati izložba 30 patuljastih, većinom autohtonih vrsta drveća, koje je u sklopu...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×