Prije odlaska u Dansku Podravka Vegeta s Kutjevačkim podrumom

16:49h
0
franic

090209-franic-mPodravka Vegeta usprkos velikim obavezama u europskim natjecanjima i dugim i zamornim putovanjima, redovito izvršava obaveze u domaćem kupu i prvenstvu. Tako će u utorak, između dvije utakmice Lige prvakinja, a prije putovanja na 11-dnevni boravak u Danskoj, Podravka Vegeta u gimnazijskoj sportskoj dvorani u 18 sati odigrati utakmicu 16. kola 1. HRL za žene s Kutjevačkim podrumom.

Tako je, zasad, preskočena samo utakmica 15. kola s Trešnjevkom (iako na nekim tablicama koje objavljuju novine i portali nije upisana utakmica sa Sesvetama Agroproteinkom, pa su prikazani utakmica manje i dva boda manje). Trešnjevka i Podravka Vegeta igraju i kup, pa dosad nije bilo termina za odigravanje odgođene utakmice u Zagrebu.

Na susret 2. kola prve skupine Lige prvakinja s danskim Viborgom Podravka Vegeta putuje u Dansku u četvrtak. U subotu u 14,05 igra utakmicu s Viborgom, ali radi izbjegavanja cjelodnevnih putovanja u povratku i odlasku na utakmicu u Viborg iduće subote, Podravka Vegeta ostat će idući tjedan u Danskoj.

Od ponedjeljka će biti u Vejenu, gdje je osiguran povoljan boravak s dvoranom za treninge, a u planu je trening utakmica s KIF Vejenom, u kojem igra Maida Arslanagić. U Vejenu će Podravka Vegeta boraviti do četvrtka. Tada odlazi u Ikast, gdje iduće subote igra utakmicu 3. kola u skupini Lige prvakinja. Sva ta mjesta, uključujući i zračnu luku nalaze se na poluotoku Midtyillandu blizu jedna drugom, pa je transfer od mjesta do mjesta lagan i brz.