20.4 C
Koprivnica
Utorak, 21. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
optuženi

Prijevoznik ukrao ambalažu za piće vrijednu milijun kuna, a onda sve po dogovoru na crnjaka prodao u Koprivnici i Virju
P

Ambalažu nije prevezao u skladište u Koprivnici, već ju je neovlašteno uzeo i zadržao za sebe i to više od 3 500 komada bačava, nosiljki za boce i europaleta i 35 200 komada boca.

Ne propustite

Prijevoznik ambalaže za pića i kupac istih lijepo su zaradili na crnjaka, no sada ih je sreća izgleda napustila.

Općinsko državno odvjetništvo u Koprivnici je 30. srpnja, nakon provedene istrage, podiglo pred Općinskim sudom u Koprivnici optužnicu protiv dvojice 43-godišnjaka zbog počinjenja kaznenih djela pronevjere  i povrede tajnosti postupka.

Prvookrivljenika se optužnicom tereti da je u srpnju i kolovozu 2020. godine u Koprivnici, kao vozač teretnog vozila zaposlen u obrtu koji je obavljao usluge prijevoza ambalaže pića, u pet navrata preuzeo veću količinu ambalaže u skladištima u Puli i Rijeci.

No ambalažu nije prevezao u skladište u Koprivnici, već ju je neovlašteno uzeo i zadržao za sebe i to više od 3 500 komada bačava, nosiljki za boce i europaleta i 35 200 komada boca ukupne vrijednosti veće od 915.000 kuna!

Drugookrivljenika se tereti da je u srpnju i kolovozu 2020. godine u Koprivnici i Virju, u pet navrata kupio od prvookrivljenika svu navedenu ambalažu iako je znao da samo prevozi ambalažu i da ona nije njegovo vlasništvo.

Drugookrivljenika se tereti i da je 27. listopada 2020. putem mobitela na društvenoj mreži objavio tri fotografije dokumenata pouke o pravima, naloga o pretrazi i zapisnika o pretrazi koji su mu predani kao osumnjičeniku tijekom provođenja izvida, iako je prethodno bio upozoren da je postupanje tijekom izvida tajno i da odavanjem tajne čini kazneno djelo.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Rifovi revolucije

U Kino Velebit dolazi film koji je osvojio publiku diljem svijeta, stiže i autor na projekciju

Glazbeno-akcijska komedija Rifovi revolucije stiže u Koprivnicu. Film je nastao u Varaždinu, u kooprodukciji udruge Trash i udruge Rebl...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×