10.2 C
Koprivnica
Petak, 19. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Prijevremeni izbori u Đurđevcu 23. ožujka
P

Ne propustite

Prijevremeni lokalni izbori u Đurđevcu za gradsko vijeće te gradonačelnika i njegovog zamjenika održat će se u nedjelju, 23. ožujka, odlučila je Vlada na jučerašnjoj sjednici.

Osim u Đurđevcu, prijevremeni lokalni izbori raspisani su za 23. ožujka u još dva grada i dvije općine.

– Želio bih samo naglasiti da odluka stupa na snagu danom donošenja tj. danas i od danas teku rokovi za kandidature. Sve informacije bit će objavljene na stranicama Državnog izbornog povjerenstva, pa pozivam sudionike u izborima na fer i korektnu izbornu utakmicu – istaknuo je ministar uprave Arsen Bauk.

Vlada je raspustila đurđevačko Gradsko vijeće i razriješila gradonačelnika Željka Lackovića i njegovu zamjenicu Brankicu Kolomaz dužnosti 23. siječnja, a razlog je bio neusvajanje gradskog proračuna za ovu godinu.

Istoga dana Vlada je imenovala Željka Cara povjerenikom za obavljanje poslova iz nadležnosti Gradskog vijeća i gradonačelnika Đurđevca. Na toj će dužnosti Car ostati do konstituiranja nove lokalne vlasti.

Izvor: www.radio-koprivnica.hr 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Naše bogatstvo

[FOTO] IZVRSNA VIJEST Peteranski bijeli vez „file“ zaštićen kao trajno kulturno nematerijalno dobro

Sjajna vijest dolazi iz Općine Peteranec. Naime, peteranski bijeli vez "file" zaštićen je kao trajno kulturno nematerijalno dobro. Peteranski bijeli...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×