17.9 C
Koprivnica
Srijeda, 22. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Prikupljeno 86 knjiga za školske knjižnice Gunje i Račinovaca
P

Ne propustite

Akcija „Darujmo knjige: prikupljanje donacija za školske knjižnice Gunje i Račinovaca” završila je 31.12.2014. godine. Kao što je poznato, Knjižnica i čitaonica „Fran Galović” Koprivnica pokrenula ju je početkom prosinca kako bi pomogla pri prikupljanju knjižne građe za spomenute školske knjižnice. Akciji se moglo priključiti na tri načina: donacijom kupljene knjige („Šareni dućan” dao je 20% popusta), donacijom vlastite knjige ili novčanom donacijom na žiro račune školskih knjižnica.

Donatori su kupljenu ili vlastitu građu mogli donijeti u Dječji odjel Knjižnice i čitaonice „Fran Galović” Koprivnica. U akciji je sudjelovalo 14 donatora i prikupljeno je 86 jedinica građe. Većina građe odnosi se na vlastite, uščuvane knjige, a manji dio na nove knjige. Osim dječjih knjiga i lektira, donirane su i knjige za odrasle i stručne knjige. Te su knjige namijenjene budućoj narodnoj knjižnici koja će se otvoriti ove godine u Gunji, u Mjesecu hrvatske knjige. Sve će knjige biti poslane u Gradsku knjižnicu i čitaonicu Vinkovci koja će knjige proslijediti potrebitim knjižnicama.

Zahvaljujemo svim donatorima koji su se uključili u akciju „Darujmo knjige: prikupljanje donacija za školske knjižnice Gunje i Račinovaca”. Svaka je knjiga dragocjena i od velike pomoći novoobnovljenim školskim knjižnicama, kao i budućoj narodnoj knjižnici u Gunji.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Intervencije

[FOTO] NEVRIJEME Olujni vjetar lomio stabla, rušio krovove i napravio veliku štetu

Veliko nevrijeme s kišom i jakim vjetrom jučer je zahvatilo velik dio Hrvatske, između ostaloga i naše krajeve. Najgore je...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×