6.8 C
Koprivnica
Utorak, 23. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Priprema se sezona na Šoderici, najavljeno i nekoliko koncerata
P

Ne propustite

U prostorijama županijske turističke zajednice održan je sastanak na temu pripreme sezone i ovogodišnjih događanja na Šoderici.

Na sastanku su prisustvovali načelnik Općine Legrad Ivan Sabolić, predsjednik Udruge športske rekreacije podravskih studenata Ivan Kičinbaći, predstavnici ugostitelja Dario Belošević i Dejan Sučević, predsjednik BK Rotor Siniša Herman i direktor turističkog ureda Zdravko Mihevc.

Dogovoreni su mnogobrojni i raznovrsni sadržaji koji će se održavati ovo ljeto. Općina Legrad će ovih dana tiskati i kalendar događanja na Šoderici koji će biti objavljen na web stranicama. Osim navedenih sudionika sastanka, u programe i događanja na Šoderici će se uključiti predstavnici raznih udruga i pojedinaca, te će u mnoštvu sadržaja biti organizirano i nekoliko koncerata.

Županijska turistička zajednica poziva sve zainteresirane koji smatraju da bi svojim idejama i sudjelovanjem mogli doprinijeti obogaćivanju turističke ponude na Šoderici da se jave u Turističku zajednicu Koprivničko-križevačke županije ili Općinu Legrad.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Špica

Kako dobar look! Sviđa nam se sve na njoj, hlače i jakna su top, a jedan detalj obara

Iako je subota prošla u znaku sivih oblaka, sramežljivo sunce u prijepodnevnim satima pokazalo je svoju moć i "namamilo"...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×