5.2 C
Koprivnica
Srijeda, 17. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Prisegnuli suci porotnici Općinskog suda u Koprivnici
P

Ne propustite

Temeljem Rješenja koje je Županijska skupština Koprivničko – križevačke županije donijela na 16. sjednici održanoj 1. srpnja 2015. godine, danas su imenovani suci porotnici prisegnuli u nazočnosti predsjednika Županijske skupštine Damira Felaka i predsjednice Općinskog suda u Koprivnici Lidije Vuljak.

Ovom događaju prisustvovali su zamjenici župana Darko Sobota i Ivan Pal, koji se ujedno i obratio u ime Koprivničko – križevačke županije te istaknuo važnost obavljanja „ove časne dužnosti” i zaželio uspješan rad sucima porotnicima na dobrobit cijele zajednice.

Predsjednik Felak podsjetio je na odredbe Zakona o sudovima koji propisuje uvjete za imenovanje sudaca, za kojeg može biti imenovan punoljetni hrvatski državljanin dostojan obnašanja suca porotnika te po isteku mandata od četiri godine može biti ponovno imenovan.

Sucima porotnicima Općinskog suda u Koprivnici imenovani su: Đuro Lacković iz Đurđevca, Ivana Petrović iz Drnja, Goran Savić iz Koprivnice, Krunoslav Seleš iz Đurđevca, Goran Volf iz Koprivnice i Zlatko Vukres iz Đurđevca.

Izvor: www.kckzz.hr 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

AK Koprivnica

Koprivnički atletičar Nikola Kovačić izvrstan na Brijunskom polumaratonu

Nikola Kovačić, član AK Koprivnica istrčao je Brijunski polumaraton od 1:53 i time zauzeo 33. mjesto u muškoj kategoriji...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×