14.6 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 26. veljače 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Sjednica

Prodaje se nekretnina pokraj Svetišta za 260 tisuća eura, Bilić: To je parcela u središtu grada kojoj treba dati neku urbanu namjenu
P

Ponude se dostavljaju u zatvorenim omotnicama na adresu: Grad Ludbreg, Trg Svetog Trojstva 14, 42230 Ludbreg, s naznakom na omotnici "ZA NATJEČAJ – prodaja zemljišta kraj Svetišta u Ludbregu – NE OTVARAJ"

Ne propustite

Jedan od točaka na 22. sjednici Gradskog vijeća grada Ludbrega bilo je Rješenje o raspisivanju za prodaju zemljišta kraj Svetišta u Ludbregu.

Početni iznos kupoprodajne cijene nekretnine iznosi 260 tisuća eura, a kupac je dužan cijeli iznos uplatiti Gradu Ludbregu prije sklapanja kupoprodajnog ugovora.

Nakon obrazloženja Rješenja, gradonačelnik Dubravko Bilić detaljnije je objasnio raspisani natječaj.

– Ova parcela pokraj Svetišta je poprilično velika parcela koju trenutno kosimo i na njoj se treniraju i vježbaju modelari, ponekad i neko natjecanje održe. Međutim, to je parcela u središtu grada kojoj treba dati neku urbanu namjenu. U materijalima ste dobili prijedlog kako bi ta cijela zona trebala izgledati s obzirom na to da je to po prostornom planu N1. Tu smo već imali projektiranu, odnosno ucrtanu prometnicu koja bi išla ispod pruge i prolazila i spajala bi se na cestu koja je postala poljski put iza pruge i otvorila bi tako stambenu zonu u Sigecu koja je s probijanjem nadvožnjaka, odnosno podvožnjaka zapravo odmah u centru grada što bi moglo biti privlačno i atraktivno za ljude koji bi htjeli graditi – rekao je gradonačelnik.

ludbreg  mg
Foto: Matija Gudlin

Jedan od tema prijašnjih sjednica bila je parcela pokraj trgovačkog centra koja je prodana investitorima.

– Investitori bi trebali graditi vrlo brzo još jedan trgovački centar s novim sadržajima koji u gradu ne postoje. Nedavno smo dobili Odluku od Ministarstva državne imovine da možemo otkupiti jedan velik komadić zemlje koji se je usjekao u tu parcelu tako da tu nema više nikakvih zapreka – nastavlja.

Također, dotaknuo se parkirališnih mjesta koji u Ludbregu nedostaju.

– Dakle, ovdje smo dobili četiri parcele i tri široke ulice od 21 metara koje omogućuje veliko parkiranje velikog broja automobila što nam treba zbog Svete Nedjelje, ali i općenito zbog manjka parkirnih mjesta u gradu, tako da bi se riješili 400-tinjak parkirnih mjesta. Također, u planu nam je uz prugu, gdje Grad ima dvije parcele kupiti još jednu ili dvije kako bi uz prugu prema pružnom prijelazu (prema Sigecu) zapravo napravili dodatna parkirna mjesta iza autobusa, za Hodočasnike i ostale stanovnike Ludbrega – zaključuje gradonačelnik Bilić.

Ponude se dostavljaju u zatvorenim omotnicama na adresu: Grad Ludbreg, Trg Svetog Trojstva 14, 42230 Ludbreg, s naznakom na omotnici “ZA NATJEČAJ – prodaja zemljišta kraj Svetišta u Ludbregu – NE OTVARAJ”.

Izvor: Mirjana Balažinec

 

 

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Napadač u istražnom zatvoru

POKUŠAJ UBOJSTVA KOD ĐURĐEVCA Muškarac iz oružja pucao u mladića, krvav uspio pobjeći

Kako upravo doznajemo, 41-godišnjak sa zagrebačkog područja nalazi se u istražnom zatvoru zbog sumnje da je pokušao ubiti mladića...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×