22.3 C
Koprivnica
Subota, 22. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Prodajna izložba koprivničkih i mađarskih obrtnika i zanatlija
P

Ne propustite

U okviru 17. Podravskih motiva, od 1. do 3. srpnja održat će se prodajna izložba  koprivničkih i mađarskih obrtnika i zanatlija s područja Grada Kaposvara i Županije Somogy.

Prodajna izložba bit će ujedno i prvo od ukupno šest događanja predviđenih Projektom Panonska paleta II koji je jedan od četiri pozivno ocijenjena projekta Grada Koprivnice.

 

Tako će obrtnici, odnosno zanatlije; keramičari, lončari, lutkari, tkalci na štandovima postavljenim ispred Vijećnice 1. i 2. srpnja predstaviti svoje proizvode te ih prodavati. Isto tako će majstori slamari demonstrirati kako se postavlja slama na krov.

Svrha prodajne izložbe je okupiti obrtnike s područja Grada Koprivnice, Grada Kaposvara te stvoriti prostor za razmjenu iskustva i informacija, za umrežavanje i zemljopisno širenje gospodarskih aktivnosti. Slično će se očekivati i od naših obrtnika, proizvođača prehrambenih proizvoda. Oni će također izlagati svoje proizvode na sajmu u Kaposvaru koji će se održati u rujnu.

Panonska paleta II nastavak je projekta Panonska paleta koji je proveo Grad Koprivnica. Gradu Koprivnici tim je projektom pružena prilika da kroz niz zajedničkih događanja u Koprivnici i Kaposvaru doprinese korištenju i afirmaciji komparativnih potencijala u pograničnom području, odnosno održivom razvoju.

Projekt Panonska paleta II sufinancira se iz IPA prekograničnog  programa Hrvatska-Mađarska. Projekt traje dvanaest mjeseci, a ukupna negova vrijednost je 99.555,00 €, od čega 85% bespovratnih sredstava iz IPA fonda. Sredstva predviđena za provedbu projektnih aktivnosti u Gradu Koprivnici iznose 49.535,00 €.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Spas od vrućina

Kako rashladiti sobu? Uz ove trikove ventilator možete pretvoriti u klimu

Ako se pitate kako brzo i lako rashladiti sobu, klasični ventilator lako i brzo možete pretvoriti u svojevrstan klima...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×