5.2 C
Koprivnica
Srijeda, 17. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Produljeni rok za upise u dramski studio Ludens Teatra
P

Ne propustite

Zbog velikog interesa za Dramski studio Ludens teatra produljen je rok za prijave. Novi termin upisa biti će otvoren u ponedjeljak, 28. rujna, a svoju djecu možete upisati do srijede 7. listopada. Upisi će se održavati u uredu Ludens teatra, od ponedjeljka do petka od 10:00 do 14:00 sati, te utorkom u popodnevnom terminu od 15:00 do 17:00 sati. Roditelji mogu upisati svoje dijete mlađe od 14 godina, dok se oni stariji upisuju sami. Upisi u Dramski studio otvoreni su za sve osnovnoškolce i srednjoškolce, a termin održavanja glumačkih radionica biti će ponedjeljkom i srijedom od 19:00 do 22:00 sati, ovisno o uzrastu djeteta i njegovoj skupini. Kroz druženje i igru, polaznici će raditi na osvještavanju i improvizaciji te će naučeno, na kraju, predstaviti u kazališnoj predstavi.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

AK Koprivnica

Koprivnički atletičar Nikola Kovačić izvrstan na Brijunskom polumaratonu

Nikola Kovačić, član AK Koprivnica istrčao je Brijunski polumaraton od 1:53 i time zauzeo 33. mjesto u muškoj kategoriji...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×