28.5 C
Koprivnica
Utorak, 18. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
na pet godina

Profesionalac s 24 godine iskustva preuzeo zapovjedništvo Vatrogasne zajednice
P

Zapovjednik VZG-a koordinirati će rad svih 11 gradskih dobrovoljnih vatrogasnih društava u domeni operativnog vatrogastva koje se odnosi na intervencije, opremu, vježbe i druge aktivnosti usavršavanja vatrogasaca

Ne propustite

Željko Cvrtila novi je zapovjednik Vatrogasne zajednice grada Koprivnice. S prijedlogom kandidata VZG-a složio se županijski vatrogasni zapovjednik te je gradonačelnik Jakšić donio odluku o imenovanju, a mandat mu traje pet godina. Zapovjednik VZG-a koordinirati će rad svih 11 gradskih dobrovoljnih vatrogasnih društava u domeni operativnog vatrogastva koje se odnosi na intervencije, opremu, vježbe i druge aktivnosti usavršavanja vatrogasaca kako bi se podigla spremnost i brzina odgovora na situacije u kojima je potreban angažman vatrogasnih snaga.

Cvrtila je profesionalni vatrogasac u Javnoj vatrogasnoj postrojbi grada Koprivnice od 1999. godine gdje je radio na poslovima vatrogasca, zamjenika voditelja smjene, a od 2015. godine je voditelj smjene. Dobrovoljni vatrogasac je od 1984. u DVD-u Jagnjedovec gdje je bio i zapovjednik, a od 1999. godine u DVD-u Starigrad bio je zapovjednik u dva mandata, a sada je predsjednik u trećem mandatu. U gradskoj Vatrogasnoj zajednici dva puta je izabran za zamjenika predsjednika. Po struci je vatrogasni tehničar sa zvanjem vatrogasnog časnika prve klase te je prošao brojna stručna usavršavanja iz područja vatrogastva, zaštite i spašavanja u Hrvatskoj i inozemstvu.

Svojim iskustvom i znanjem, uz predsjednika Slavka Tucakovića, glavnog vatrogasnog zapovjednika RH, vodit će VZG Koprivnicu u dijelu operative.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Radovi

Sutra neće biti vode u jednoj koprivničkoj ulici, stanari mogu do cisterne

Sutra prijepodne u Ulici Ivana Mažuranića u Koprivnici neće biti vode. Javljaju to iz Koprivničkih voda, a razlog su radovi...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×