16.5 C
Koprivnica
Utorak, 28. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Programi u Domu mladih Koprivnica (08. – 14. travanj)
P

Ne propustite

10.04.2013., 18.00h Javna produkcija Umjetničke škole ‘Fortunat Pintarić’
Još jedna u nizu Javnih produkcija Umjetničke škole ‘Fortunat Pintarić’ održat će se u srijedu, 10.04.2013. s početkom u 18.00h. Ovog će puta svoj rad i napretke predstaviti učenici žičanih glazbala – violine, gitare i tambure. Šarolik repertoar instrumenata i glazbenih djela uvijek je zanimljivo poslušati i time, naravno, podržati mlade učenike na njihovom glazbenom putu. Za sve posjetitelje ulaz je slobodan.

11.04.2013., 18.00h DND Koprivnica, Lutkarska družina „Kopriva Pec Pec”, lutkarska predstava „Čarobna metla”
Društvo Naša djeca Koprivnica priredilo je novu lutkarsku predstavu naziva “Čarobna metla”. Predstava je nastala prema priči engleske spisateljice Julie Donaldson “Mjesta ima na metli svima”, a izvest će je Lutkarska družina „Kopriva Pec-Pec” u četvrtak, 11.04.2013. u 18.00 sati u dvorani Doma mladih. Riječ je o razigranoj, čarobnoj dječjoj priči punoj neobičnih i smiješnih situacija. Poruka priče vidljiva je u svakom retku: prijatelja možemo uvijek naći, pa i među jako neobičnim bićima. Prijatelju uvijek treba pomoći, a pravi prijatelj će ti pomoći uvijek u svakoj situaciji ma kako ona beznadno izgledala. Predstava je predviđena za djecu predškolske dobi, a za sve zainteresirane prilog za predstavu je 10 kn. Predstavu će još jednom odigrati u ponedjeljak, 15.04.2013. u 10.00 sati za djecu dječjih vrtića.

Adaptacija teksta: Tigrena Csik
Glumci i izrada lutaka: Mia Kramar, Ana Csik, Ivan Janeković, Tia Janeković, Leona Barešić, Ana Nemec, Tigrena Csik
Izrada scene: Gorana Babić
Ozvučenje i osvjetljenje: Tomislav Jurenec

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Prelijepa djevojka oduševila u ljetnom topiću i zanimljivoj lanenoj suknjici s prorezom

Jednostavno smo ostali bez riječi. Sve na ovoj djevojci izgleda pomno odabrano i usklađeno, od predimenzioniranih, ali hit naočala...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×