14.3 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 17. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Programi u Domu mladih Koprivnica (10.-16.06.)
P

Ne propustite

14.06.2013., 18.30h ‘Plesodrom’, Plesni studio Jump

Plesni studio Jump slavi 15 godina rada i poziva sve građane da im se pridruže u slavlju 14. lipnja 2013. (petak) u 18:30 u Domu mladih, Koprivnica. Naši koprivnički plesači pripremili su kreativan program i mnogo plesnih koreografija, ali i jednu vrlo nesvakidašnju i zanimljivu izložbu. Kao osnivači i pokretači međunarodne inicijative “Pay it forward”, u sklopu svojih aktivnosti pružanja bezuvjetne pomoći drugima, u suradnji s Gimnazijom “Fran Galović” postavljaju jednu drugačiju izložbu fotografija plesača (autori: Multimedijska skupina Gimnazije, Kristina Ogrinec i Martha Koržinek). Nakon otvorenja izložbe slijedi bogat program na kojem nastupaju i gosti iz Varaždina (JazzOn, Lena) i domaće snage (Centar za ples i umjetničko istraživanje, Bboying-KC, plesne skupine Plesnog studija Jump). Po završetku programa, svoj petnaestogodišnji rođendan Jump će proslaviti uz veliku tortu te plesnjak i party uz Oldies Goldies. Ulaz je besplatan.

 

14. i 20.06., 17-21h Kreativna radionica u organizaciji udruge Kopriva, P.I.P.A.

Ove nam se godine u kreiranju ‘Aktivnog ljeta u Domu mladih’ pridružila i novoosnovana udruga ‘Kopriva’ sa dvije kreativne radionice. Kako su već imali radionicu salvetne tehnike koja se pokazala dobrom, odlučili su ponoviti radionicu, a i ubaciti neke novitete. Prošla radionica bazirala se na Uskrs, stoga su ukrašavali razne predmete poput uskršnjih jaja od stiropora, vazica, ukrasnih kutijica i ostalih predmeta, ali sa uskršnjim motivima, koje su kao Udruga prodavali u dobrotvorne svrhe. Odlučili su napraviti i drugu radionicu salvetne tehnike, ali će je ovog puta upotrebljavati na staklu.
Uz radionicu salvetne tehnike, održat će se i radionica izrade raznih predmeta od papira (letci, novinski papir). Svakodnevno u poštanskim sandučićima nalazimo razne letke trgovačkih lanaca. Osim za skupljanje i prodaju za stari papir, letci i stare novine mogu se iskoristiti i za izradu ukrasnih i uporabnih predmeta (košarice, okviri za slike, lampe….). Uz malo mašte možete izraditi unikatni predmet za poklon ili ukras u Vašem domu.

Radionice su otvorenog tipa, stoga su pozvani svi zainteresirani da im se pridruže i da steknu nova znanja, poznanstva te se opuste i uživaju u kreativnosti.

Termini radionica:

 

14.06.2013., 17-21h – salvetna tehnika na staklu koju će voditi Renata Križnjak,

 

20.06.2013., 17-21h – radionica izrade ukrasnih i uporabnih predmeta od papira koju vodi Anita Križnjak.

 

Veselimo se Vašem dolasku!

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Koncert za pamćenje

FOTO/VIDEO Džentlmeni za kraj vikenda punog sadržaja u Pitomači

Koncert popularnih Džentlmena, jednog od najpopularnijih pop-tamburaških sastava, pokazao se kao pun pogodak za sve okupljene na pitomačkom glavnom...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×