29 C
Koprivnica
Srijeda, 19. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Programi u Domu mladih Koprivnica (15. – 21. srpnja)
P

Ne propustite

19.07.2013., 21.00h ‘Disco Dude’, Jazz klub Koprivnica, DMKC, Glazbena mladež Koprivnica i Rooster pub

U petak, 19. srpnja u 21.00 sat u atriju Doma mladih nastupa gitarski trio ‘Disco Dude’ iz Graza, Austrije. Vanja Kevresan na električnoj gitari, Milan Nikolić na basu i Viktor Palić na bubnjevima. Trio izvodi odabrane jazz standarde i originalne kompozicije. Muziciranje ovog tria  je kompleksno, otvoreno i vrlo interaktivno. Glazba dolazi ravno iz jazz tradicije što se može čuti na svjetskoj modernoj jazz sceni. Energične pjesme i svjetska klasa muziciranja je ono što Disco Dude trio nudi svim poklonicima kvalitetne glazbe.

Jazz večer u organizaciji je Jazz kluba Koprivnica, Doma mladih Koprivnica, Glazbene mladeži Koprivnica i Rooster puba.

Cijena ulaznice je 10 kuna.

 

U tijeku:

Razmjena udžbenika

Dom mladih Koprivnica i ove godine organizira razmjenu školskih udžbenika koja kreće u srijedu 26.06. i trajat će sve do 13.09. svakim radnim danom od 09-12 h i od 16-18 h. Razmjena će se odvijati po principu ‘udžbenik za udžbenik’ odnosno moći ćete razmijeniti onoliko udžbenika koliko ste donijeli i koliko vam odgovara. Bitno je znati da se udžbenici u Domu mladih Koprivnica neće kupovati niti prodavati. Osim razmjene u Domu mladih, i ove će se godine odvijati e-razmjena. Radi se o oglašavanju i organiziranju razmjene školskih udžbenika putem stranice Doma mladih www.dmkc.hr  koja također kreće s 26.06. Na našoj internet stranici korisnici će u kategoriji ‘Razmjena udžbenika’ moći ostavljati oglase u kojima nude ili traže udžbenike i međusobno se povezivati te razmjenjivati s drugim korisnicima. Svi zainteresirani također će moći vidjeti ponudu udžbenika Doma mladih odnosno i prije nego što se upute u Dom mladih, znati kojim udžbenicima raspolažemo. Tu je također i kategorija ‘Pokloni knjigu Domu mladih’ koja je namijenjena svima onima koji žele pokloniti svoje udžbenike. Mi ćemo te udžbenike uključiti u razmjenu ili ukoliko iste žele pokloniti djeci koja nemaju mogućnosti razmijeniti ili kupiti udžbenike, pokušat ćemo im pomoći da takve obitelji pronađu. Za sve dodatne informacije, kao i za sva pitanja i primjedbe vezane uz razmjenu udžbenika svi zainteresirani moći će nas kontaktirati na e-mail:razmjena.udzbenika@koprivnica.hr ili na telefon: 048/221-477.

 

01.07.-31.08., uto, sri i pet od 18-20h Breakdance radionice u organizaciji udruge ‘Bboying –KC’, Dvorana

Udruga Bboying-KC i ove godine priključila se provođenju programa ‘Aktivno ljeto u Domu mladih’ kroz svoje radionice breakdancea. Njihova je želja polaznicima približiti ovaj ples i kulturu breakdancea i naravno kroz radionice pridobiti i nove članove odnosno članice. Radionice će se odvijati tijekom srpnja i kolovoza i to utorkom, srijedom i petkom u vremenu od 18 do 20 sati. Polaznici će imati prilike naučiti osnove breakdancea, a oni uporniji i mnogo više pokreta. Radionice su podijeljene u nekoliko faza:

– Uvod u osnove,

– Toprock se odnosi na bilo koji niz koraka izvođen u stojećem položaju,

– Downrock se koristi za opisivanje bilo kojeg kretanja ili izvođenja trikova na podu gdje se bboy/bgirl podupire rukama i nogama,

– Freezes ili poze se najčešće koriste da naglase neki jači beat ili kraj seta neke kombinacije elemenata,

– Powermoves su akrobatski potezi koji zahtijevaju momentum, brzinu, izdržljivost, snagu i kontrolu izvršenja.

Radionice breakdancea su za sve zainteresirane slobodne.

 

01.07. – 09.08., 10-13 h Američka jezična radionica u organizaciji Hello ELC i UMKo-a, P.I.P.A.

Američka jezična radionica prošlih se godina pokazala pravim načinom provođenja ljetnih praznika. Radionica se provodi u organizaciji udruge UMKo i Hello ELC, a vode ju američki volonteri koji u Hrvatsku dolaze putem organizacije Learning Enterprises. Radionica je namijenjena djeci osnovnoškolskog uzrasta koja uče o američkoj kulturi, povijesti, načinu života, prehrani i svemu onome što ih zanima i to kroz igru i zabavu. Za djecu koja slabije govore engleski jezik postoje domaći volonteri koji im prevode ukoliko nešto ne razumiju. Igraonica se odvija na engleskom jeziku i održavat će se svaki radni dan od 10 do 13 sati u razdoblju od 01.07.-09.08.2013. godine te se svi zainteresirani mogu besplatno priključiti u bilo kojem trenutku ovisno o slobodnom vremenu i volji.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Novi trener

Bivši Vatreni i legenda Rijeke preuzeo klupu križevačkog Radnika: Ne želim dovesti igrače koji će iskorištavati klub, već one koji žele raditi

Damir Milinović novi je trener Radnika Križevci, obznanjeno je to jučer na konferenciji za medije. Kako su iz kluba poručili...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×