24 C
Koprivnica
Četvrtak, 20. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Programi u Domu mladih Koprivnica (24.-30.06.)
P

Ne propustite

Od srijede, 26.06.2013. godine, u Domu mladih započinje razmjena udžbenika

Dom mladih Koprivnica i ove godine organizira razmjenu školskih udžbenika koja kreće u srijedu 26.06. i trajat će sve do 13.09. svakim radnim danom od 09-12 h i od 16-18 h. Razmjena će se odvijati po principu ‘udžbenik za udžbenik’ odnosno moći ćete razmijeniti onoliko udžbenika koliko ste donijeli i koliko vam odgovara. Bitno je znati da se udžbenici u Domu mladih Koprivnica neće kupovati niti prodavati.

Osim razmjene u Domu mladih, i ove će se godine odvijati e-razmjena. Radi se o oglašavanju i organiziranju razmjene školskih udžbenika putem stranice Doma mladih www.dmkc.hr  koja također kreće s 26.06. Na našoj internet stranici korisnici će u kategoriji ‘Razmjena udžbenika’ moći ostavljati oglase u kojima nude ili traže udžbenike i međusobno se povezivati te razmjenjivati s drugim korisnicima. Svi zainteresirani također će moći vidjeti ponudu udžbenika Doma mladih odnosno i prije nego što se upute u Dom mladih, znati kojim udžbenicima raspolažemo. Tu je također i kategorija ‘Pokloni knjigu Domu mladih’ koja je namijenjena svima onima koji žele pokloniti svoje udžbenike. Mi ćemo te udžbenike uključiti u razmjenu ili ukoliko iste žele pokloniti djeci koja nemaju mogućnosti razmijeniti ili kupiti udžbenike, pokušat ćemo im pomoći da takve obitelji pronađu. Za sve dodatne informacije, kao i za sva pitanja i primjedbe vezane uz razmjenu udžbenika svi zainteresirani moći će nas kontaktirati na e-mail:razmjena.udzbenika@koprivnica.hr ili na telefon: 048/221-477.

 

27.06.2013., 19.00 h Otvorenje izložbe ‘Stari zanati podravskog kraja’ u organizaciji Foto kino kluba Podravina, Predvorje

Tradicionalno u sklopu Podravskih motiva, Foto kino klub ‘Podravina’ u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Koprivnice, a pod pokroviteljstvom Grada Koprivnice organizira izložbu pod nazivom ‘Stari zanati podravskog kraja’. Njezino otvorenje održat će se u četvrtak, 27.06. u 19.00 h kada će svi posjetitelji moći pogledati fotografije 10-tak autora, članova udruge, koje prikazuju vrijedne ljude podravskog kraja koji na tradicionalne način i uz starinske strojeve izrađuju raznovrsne uporabne i korisne predmete. Izložba će biti otvorena narednih tjedan dana.

 

U tijeku:

Tijekom lipnja i kolovoza, subotom 10-13h i 16-19h,  Otvorena vrata LK’Paleta’, soba 10

Umjetnička likovna organizacija – Likovni klub ‘Paleta’ poziva sve zainteresirane da im se tijekom lipnja  i kolovoza pridruže i upoznaju s njihovim radom.

Klub je  osnovan prije više od 14 godina u Koprivnici s ciljem edukacije likovnih talenata. Školski program kroz prvu školsku godinu obuhvaća 3 stupnja:  1. Upoznavanje i praktični rad svim popularnim crtačkim tehnikama, 2. Učenje slikanja slikarskim tehnikama na bazi vode (akvarel, tempera, akrilic…), 3. Slikanje uljanim bojama na platnu i staklu. Polaznici se upoznaju sa svojim sposobnostima i mogućnostima u domeni likovne kreativnosti  te usavršavaju svoj talent i stečene vještine.

Svake jeseni organizirani su upisi u nove grupe (dječje i za odrasle), a u sklopu ‘Koprivničkog ljeta’ u Domu mladih Likovni klub ‘Paleta’ otvara  vrata svoje učionice i likovne radionice za sve zainteresirane, da bi se upoznali s načinima učenja i rada kroz nove i napredne grupe. Dječje grupe su aktivne subotom od 10 do 13 i od 16 do 17.30 sati, a grupa za odrasle – subota od 17.30 do 19 sati i nedjeljom od 15 do 18 sati. Subotom su svi dobro došli i mogu se i praktično uključiti te pokušati crtati i slikati. Vidimo se.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Prometna

[FOTO/VIDEO] UPRAVO Težak sudar motociklista i automobila na Varaždinskoj, hitna i policija na mjestu nesreće

Maloprije se dogodila prometna nesreća na Varaždinskoj cesti u Koprivnici. Kako doznajemo, došlo je do sudara između motociklista i automobila....
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×