24.6 C
Koprivnica
Subota, 18. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Projekt integriranog prijevoza putnika priprema se za EU natječaj
P

Ne propustite

U prostorima Županije je u srijedu, 5. studenoga zamjenik župana Darko Sobota sa suradnicima održao radni sastanak sa predstavnicima Varaždinske i Međimurske županije koji rade na pripremi projekta integriranog prijevoza putnika.

Budući da je u tijeku natječaj za sufinanciranje pripreme projekata održive gradske i prigradske mobilnosti u 2014. godini prema operativnom programu „Promet” 2007.- 2013., projekt tri županije priprema se za apliciranje. Na sastanku se razgovaralo o samim detaljima pripreme projekta te pojedinostima oko aplikacijskog obrasca.

Preko raspisanog natječaja moguće je iz strukturnih fondova EU financirati 85% troškova izrade projektne dokumentacije, a moguće je financirati projekte u maksimalnom iznosu do 12 milijuna kuna. Sukladno raspisanom natječaju, tri županije projekt kandidiraju za izradu master plana projekta, a dokumentacija bi trebala biti izrađena do 2016. godine nakon čega bi se na odgovarajući natječaj trebalo kandidirati i izvođenje radova.

Izvor: www.kckzz.hr 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Virovska prkačijada

FOTO/VIDEO Podravski političari pokazali kako se snalaze s tavom, natjecanje u pečenju palačinki bilo je vatreno

Veselo je na Virovskoj prkačijadi, devetom izdanju prvog europskog festivala malih tradicijskih kolača. Tome su pridonijeli i načelnici podravskih općina...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×