19.6 C
Koprivnica
Petak, 24. ožujka 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Produktivan sastanak

Projekt Okusi hrvatske tradicije brendirat će, promovirati i razvijati gastronomiju i kulinarstvo Podravine i Prigorja
P

Projekt će se realizirati pod nazivima Okusi Podravine i Okusi Prigorja.

Ne propustite

Danas je u prostorima županijske uprave predstavljen projekt Okusi hrvatske tradicije potencijalnim sudionicima projekta s područja naše županije.

Sudionike radnog sastanka pozdravio je župan Darko Koren, a projekt su predstavili direktor Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije Zdravko Mihevc i predstavnik DMK Vall 042 iz Varaždina Borislav Šimenc.

Projekt je usmjeren na razvoj ponude lokalnih i regionalnih kulinarskih prepoznatljivosti, brendiranje i umrežavanje ponude, promociju nositelja standarda Okusi te sustavni razvoj turističke ponude i novih turističkih proizvoda u području gastronomije.

Sastanku su se odazvali Branko Takač iz restorana Podravska klet i Pivnice Kraluš, Helena Hečimović iz izletišta Sunčano selo i Irena Tukša iz izletište Lovačka kuća te su dogovoreni daljnji koraci u provedbi projekta.

Projekt će se realizirati pod nazivima Okusi Podravine i Okusi Prigorja.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

Jutro stiže brzo

U nedjelju spavamo sat kraće, pripazite na promjene pri potrošnji struje i pogledajte koliko ćemo godina još pomicati kazaljke na satovima

Ljetno računanje vremena ove godine počinje u nedjelju, 26. ožujka. Kazaljke će u 2 sata skočiti jedan sat naprijed....
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti