25.1 C
Koprivnica
Petak, 24. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
razvojna strategija

Projektni tim prijavio još dva projekta ukupne vrijednosti 956.000 kuna
P

Ne propustite

Zadovoljan sam radom svih zaposlenika koji su uključeni u pripremu i prijavu projekata. Ova dva projekta samo su dio pametne razvojne strategije Ludbrega. Očekujem i da Ministarstvo prepozna kvalitetu i vrijednost ovih projekata koji su važni za razvoj našeg grada – istaknuo je Dubravko Bilić, ludbreški gradonačelnik.

Projektni tim Grada Ludbrega kojeg čine Josipa Grđan, Mateja Margić i Petra Međimurec pripremio je i predao još dva projekta ukupne vrijednosti 956.000 kuna na natječaj otvoren u Ministarstvu regionalnog razvoja.

– Zadovoljan sam radom svih zaposlenika koji su uključeni u pripremu i prijavu projekata. Ova dva projekta samo su dio pametne razvojne strategije Ludbrega. Očekujem i da Ministarstvo prepozna kvalitetu i vrijednost ovih projekata koji su važni za razvoj našeg grada – istaknuo je Dubravko Bilić, ludbreški gradonačelnik.

Jedan od prijavljenih projekata je uređenje gospodarske zone u vrijednosti 793.749 kuna koji uključuje uređenje prometnice te oborinske i sanitarne kanalizacije unutar zone. Drugi projekt obuhvaća nastavak uređenja nogostupa u ulici Rudolfa Fizira i Bože Hlasteca s južne strane prometnice u vrijednosti 162.560 kuna čime bi se dodatno postigla bolja sigurnost sudionika u prometu.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Maturanti okupirali Križevce

FOTO/VIDEO Veseli maturanti pjesmom i plesom slave svoje posljednje srednjoškolske dane

Pjesma, veselje i radost obilježili su danas ulice Križevaca. Naime, križevački su se maturanti danas tradicionalno prošetali od sportske dvorane...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×