razvojna strategija

Projektni tim prijavio još dva projekta ukupne vrijednosti 956.000 kuna

13:06h
0
Ludbreg // Foto: Matija Gudlin
Ludbreg // Foto: Matija Gudlin

Zadovoljan sam radom svih zaposlenika koji su uključeni u pripremu i prijavu projekata. Ova dva projekta samo su dio pametne razvojne strategije Ludbrega. Očekujem i da Ministarstvo prepozna kvalitetu i vrijednost ovih projekata koji su važni za razvoj našeg grada – istaknuo je Dubravko Bilić, ludbreški gradonačelnik.

Projektni tim Grada Ludbrega kojeg čine Josipa Grđan, Mateja Margić i Petra Međimurec pripremio je i predao još dva projekta ukupne vrijednosti 956.000 kuna na natječaj otvoren u Ministarstvu regionalnog razvoja.

– Zadovoljan sam radom svih zaposlenika koji su uključeni u pripremu i prijavu projekata. Ova dva projekta samo su dio pametne razvojne strategije Ludbrega. Očekujem i da Ministarstvo prepozna kvalitetu i vrijednost ovih projekata koji su važni za razvoj našeg grada – istaknuo je Dubravko Bilić, ludbreški gradonačelnik.

Jedan od prijavljenih projekata je uređenje gospodarske zone u vrijednosti 793.749 kuna koji uključuje uređenje prometnice te oborinske i sanitarne kanalizacije unutar zone. Drugi projekt obuhvaća nastavak uređenja nogostupa u ulici Rudolfa Fizira i Bože Hlasteca s južne strane prometnice u vrijednosti 162.560 kuna čime bi se dodatno postigla bolja sigurnost sudionika u prometu.

čitam...
Loading...