16.9 C
Koprivnica
Subota, 25. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
do kraja godine

Projektom Pitomi Trolejbus starijim mještanima osiguran besplatan prijevoz, odlazak liječniku ili na terapije sada je postao lakši
P

Program će ujedno indirektno ostvariti pozitivan utjecaj na korisnike kroz omogućavanje socijalne inkluzije osoba treće dobi, čime se ukazuje na važnost i nužnost provedbe programa ovog karaktera i u budućnosti

Ne propustite

Udruzi umirovljenika Hrvatske općine Pitomača odobren je projekt Pitomi Trolejbus II te su za njegovo provođenje osigurali 18032 eura.

Time se nastavlja spomenuti projekt koji se provodio i protekle dvije godine, a njime se osiguravaju usluge prijevoza za starije osobe s područja općina Pitomača i Špišić Bukovica.

– Cilj programa Pitomi Trolejbus II je osiguravanje usluge prijevoza za starije osobe radi poboljšavanja kvalitete njihova života i što dužeg ostanka u vlastitom domu. Također, ovim programom se ostvaruje pozitivan utjecaj na ciljnu skupinu tako da starije osobe postaju mobilnije i dobivaju mogućnost zadovoljavanja svojih potreba i izvršavanja svojih obaveza – piše na službenoj stranici općine Pitomača.

Ovim programom osiguran je prijevoz od kućnog praga do odredišnih potreba korisnika, kao na primjer odlazak liječniku ili na terapije. Program će ujedno indirektno ostvariti pozitivan utjecaj na korisnike kroz omogućavanje socijalne inkluzije osoba treće dobi, čime se ukazuje na važnost i nužnost provedbe programa ovog karaktera i u budućnosti.

Udruga je projekt pripremila u partnerstvu s općinom Pitomača i općinom Špišić Bukovica, a besplatan prijevoz osiguran je do kraja godine.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Turnir

Đurđevačke teniske nade uspješne u Varaždinu, Andrej posustao tek u polufinalu

Kako doznajemo, na turniru za mlade tenisače u Varaždinu, koje je organizirao TK Varteks za tenisače do  8, 9...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×