9.9 C
Koprivnica
Subota, 2. ožujka 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
SURADNJA

Projektom Pruži ruku potrebitima zaposlit će se 40 žena koje će brinuti o 240 starijih i ugroženih korisnika
P

Ne propustite

Gradonačelnik Križevaca Mario Rajn i Đurđica Trbus, predsjednica Crvenoga križa Koprivničko-križevačke županije te ravnateljica križevačkog Crvenog križa Križevci koja obnaša i druge funkcije, održali su sastanak.

Rajn joj je čestitao na imenovanju na mjesto predsjednice županijskoga Crvenog križa. Đ. Trbus je, pak, istaknula kako u križevačkom Crvenom križu na raznim programima radi 18 osoba, s time da se uz gradski proračun financiraju i kroz projekte prijavljene na javnim natječajima.

Pruži ruku potrebitima naziv je projekta kojim će se zaposliti još 40 žena koje će brinuti o 240 starijih i socijalno ugroženih korisnika, dok će se projektom Starost nas povezuje unaprijediti socijalne usluge te uključivanje u društvo starijih osoba, osoba oboljelih od Alzheimerove i drugih demencija. Spomenuli su, također, i projekt Školski pribor za školarce u središnjoj Hrvatskoj i Banovini.

Mario Rajn i Đurđica Trbus // Foto: Grad Križevci
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Propisno je kažnjen

Drama u podravskom kafiću, Mladen ušetao i poručio vlasnici: “Ja sam ubica, raznijet ću vas bombom!”

"Doći ću s bombom koja će vas raznijeti. Ja sam bio u zatvoru, ja sam ubica!", poručio je  54-godišnji...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×