BLAGDANSKA PONUDA

[PROMO] Advent i Božić u Vrtnom centru koprivničke Agro-kuće

Advent i Božić posebne su prigode u godini kad želimo da naši domovi i poslovni prostori zablistaju u najljepšem sjaju. U Agro-kući d.o.o. su Vam pripremili najveći izbor prigodnih dekorativnih artikala.

10:15h
0
Foto: Agro-kuća

Pripremite se za blagdane i kupujte štedljivo i kvalitetno. Iz Agro-kuće Vas pozivaju da posjetite njihov Vrtni centar koji se nalazi na dobro poznatoj lokaciji Bjelovarska cesta 34 u Koprivnici, a radno vrijeme je od ponedjeljka do subote od 08,00 do 20,00 sati.

Adventske i božićne aranžmane izrađuju sami u vlastitoj cvjećarni, a preko 600 božićnih artikala po daleko najpovoljnijim cijenama samo su dio asortimana koji možete naći na jednom mjestu u Vrtnom centru Agro-kuće.

Izdvajaju svjetleće slike božićnih i zimskih motiva već od 35,00 kn, salvete s božićnim uzorkom po 9,90, LED žaruljice 200 komada na žici od 20 metara po 68,00 kuna, solarne LED žaruljice 200 komada na žici od 20 metara po 84,00 kune, LED žaruljice za adventski vijenac već od 12,00 kn, LED žaruljice na daljinsko upravljanje preko mobilne aplikacije i niz drugih artikala po super cijenama. U ponudi je i ostala LED rasvjeta, projektori, figurice, kugle, girlande, vijenci, svijeće, borići, lanterne, salvete, posuđe, dekorirane saonice, jaslice, umjetni borovi, LED figure jelena i sobova, svjetleće grane i još mnoštvo šarenih detalja za ukras i toplinu vašeg božićnog ugođaja.

O ostatku ponude i drugim novostima iz Agro-kuće možete doznati na njihovim web stranicama. Kliknite ovdje.

Pratite ih i na Facebooku, kliknite ovdje.

Pogledajte galeriju fotografija:

čitam...