5.2 C
Koprivnica
Srijeda, 17. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
potpisivanje ugovora

Proširenjem stomatološke poliklinike u Križevcima stižu i nova radna mjesta
P

Riječ je o prostoru u kojem prizemlje dijele Dječji vrtić 'Čarobna šuma' i spomenuta Poliklinika.

Ne propustite

Mario Rajn, gradonačelnik Križevaca i Andreja Rosler, direktorica Poliklinike Medikadent potpisali su ugovor kojim Grad prenosi pravo građenja u korist Poliklinike na poslovnim prostorima u dijelu zgrade bivše Vojarne ‘Ban Stjepan Lacković’.

Riječ je o prostoru u kojem prizemlje dijele Dječji vrtić ‘Čarobna šuma’ i spomenuta Poliklinika.

– Ovim potpisivanjem ugovora apsolutno sam oduševljen jer je riječ o dodatnim investicijama u gradu i domaćem kapitalu – istaknuo je gradonačelnik Rajn.

U prvoj fazi će se urediti i proširiti stomatološka Poliklinika Medikadent te je u planu otvoriti 30 novih radnih mjesta za ljude s visokom stručnom spremom i višom stručnom spremom iz područja dentalne medicine.

Druga faza će biti posvećena obavljanju obrazovnih usluga u zdravstvu putem edukacija vezanih uz dentalnu medicinu, a omogućit će 25 novih radnih mjesta.

U trećoj fazi planiraju se urediti smještajni kapaciteti i zaposliti sedam novih ljudi u cilju poboljšanja cjelokupne stomatološke usluge i razvoja dentalnog turizma.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

AK Koprivnica

Koprivnički atletičar Nikola Kovačić izvrstan na Brijunskom polumaratonu

Nikola Kovačić, član AK Koprivnica istrčao je Brijunski polumaraton od 1:53 i time zauzeo 33. mjesto u muškoj kategoriji...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×