4.6 C
Koprivnica
Utorak, 16. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
NA DAN OPĆINE

Proslavili 90 godina folklora u Kalinovcu
P

Ne propustite

KUD Grgur Karlovčan otvorio je proslavu obilježavanja 90 godina folklora i kulturne tradicije u Kalinovcu

Županija i Kalinovac ne trebaju brinuti za očuvanje kulturne baštine i folklorne tradicije, rekao je prošle subote Darko Sobota.

Dožupan je, naime, bio na proslavi kojom se na Dan općine Kalinovac obilježavalo obilježavanje 90 godina folklora i kulturne tradicije na tom području. Vidjevši nastupe folklorne skupine KUD-a Grgur Karlovčan, mališana iz Dječjeg vrtića Bubamara te malih folkloraša iz osnovne škole Ivan Lacković Croata, Sobota je zaključio da na Kalinovačkom području ima dovoljno zainteresiranih za očuvanje tradicije folklora.

Predsjednica KUD-a Grgur Karlovčan, Jasminka Miklić upoznala je okupljene s povijesti razvoja društva, od Seljačke sloge do KUD-a Grgur Karlovčan.

Svi bivši i sadašnji članovi društva dobili su zahvalnice, a uoči same svečanosti odali su počast preminulim članovima društva.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Novo izdanje

RENESANSNI FESTIVAL Poznati prvi detalji o ovogodišnjoj manifestaciji, evo kada ćemo na bedeme

Renesansni festival i ove će godine krasiti koprivničke bedeme, a poznate su prve informacije o manifestaciji. Tako će se ove...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×