9 C
Koprivnica
Nedjelja, 2. travnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Prošlog tjedna kazneno je prijavljeno osam osoba
P

Ne propustite

Policijska uprava koprivničko-križevačka izvijestila je o događanjima koja su zabilježena tijekom proteklog tjedna. Za početak, osvrnuli su se na kaznena djela, kojih je bilo 17, od čega 13 kaznenih djela iz područja općeg kriminaliteta, tri kaznena djela iz područja maloljetničke delikvencije te kazneno djelo iz područja organiziranog kriminaliteta. Kazneno je prijavljeno osam osoba.

Protiv javnog reda i mira zabilježeno je pet prekršaja, od čega tri prekršaja tučnjave, prekršaj svađe i vike te prekršaj drskog ponašanja, a prekršajno je prijavljeno devet osoba.

Što se pak stanja sigurnosti u prometu tiče, proteklog se tjedna dogodilo 11 prometnih nesreća, od čega tri prometne nesreće s ozlijeđenim osobama i osam prometnih nesreća s materijalnom štetom. Tjelesne ozljede zadobile su četiri osobe, dok težih ozljeđivanja osoba srećom nije bilo. Lakše su ozlijeđena tri pješaka te putnica u autobusu.

U proteklom tjednu dogodio se požar drvene garniture u sklopu obiteljske kuće te požar automobila. Nije bilo ozlijeđenih osoba, a materijalna šteta se cijeni na oko 15.000 kuna.

Iz Policijske uprave napominju i kako je zabilježeno sedam prekršaja nasilničkih ponašanja u obitelji, a prijavljeno je deset osoba.

Zatečena su i četiri maloljetnika mlađa od 16 godina u kršenju odredbi Obiteljskog zakona o zabrani boravka na javnim mjestima nakon 23 sata bez odgovarajuće pratnje.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

MODA NA ULICI

Skockana Sanda u proljeće zakoračila s malo ruža i baš originalnom jaknicom

Usred smo prijelaznog razdoblja kada po običaju spremamo deblju garedrobu, a vadimo tanje odjevne komade. Jutra su prohladna pa...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti