7.8 C
Koprivnica
Subota, 20. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Prosvjed // ‘Ne dirajte im djetinjstvo’ u 25 hrvatskih gradova
P

Ne propustite

“Ne dirajte im djetinjstvo” naziv je prve akcije građanske inicijative mladih nazvane “Nepomireni”. Građanska inicijativa zahtijeva pravo na mogućnost izbora roditelja o nametnutom zdravstvenom odgoju. Prosvjed je organiziran jučer na koprivničkom Zrinskom trgu i u 25 drugih hrvatskih gradova.

foto: Koprivnica.net
foto: Koprivnica.net

“Nepomireni” navode kako ih smeta nametanje rodne ideologije koja ne uvažava saznanja razvojne psihologije, koja ne pozna termine skladnog i cjelovitog razvoja ljudske osobe, negira vrijednosni okvir kao nužni element svakog odgoja, koja se nepravno i nasilno implementira u školski kurikulum. Smatraju da se time krši ustavno pravo roditelja na odabir odgoja svoje djece, a demokraciji se bahato pokazuje srednji prst dok svojim srednjim rodom prljavo diraju u hrvatsko djetinjstvo.

Igračkama su na humanitarnom prosvjedu podsjetili vlast što znači djetinjstvo te su malim transparentima htjeli izboriti za pravo djece na djetinjstvo. Građanska inicijativa smatra da se ovakvim zdravstvenim odgojem koji je trenutno nametnut svim hrvatskim školarcima, nasilno narušava miran i prirodan tijek odrastanja. Igračke će biti donirane domovima za djecu, dječjim vrtićima i siromašnim obiteljima diljem Hrvatske. Potporu su primili od intelektualaca, političara, javnih osoba, predstavnika raznih vjerskih zajednica i građana.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Đurđevo

FOTO/VIDEO Ljubitelji dobre kapljice imaju u čemu uživati, izložba vina dobro zagrijala Đurđevčane i goste

Vikend u Đurđevcu pun je događanja, a sve je to dio proslave Dana grada. Tako se danas održala i...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×