19.8 C
Koprivnica
Četvrtak, 20. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
TRADICIONALAN DAR

Provjerili smo kolike će uskrsnice dobiti zaposlenici gradova i županije, neki imaju razloga za veselje
P

Prema informacijama koje su nam dostavili, najviše razloga za veselje imaju zaposlenici Grada Đurđevca koje će njihov poslodavac razveseliti iznosom od 200 eura.

Ne propustite

Uskrs je jedan od najvećih kršćanskih blagdana, a tim povodom poslodavci ne propuštaju priliku svojim zaposlenicima isplaćivati uskrsnice, uglavnom u vidu novčanih darova.

Koprivničko-križevačka županija, kao i gradovi Podravine i Prigorja – Koprivnica, Križevci, Đurđevac i Ludbreg tradicionalno dijele uskrsnice svojim zaposlenicima kako bi i oni osjetili radost blagdana. Iznos uskrsnica varira ovisno o proračunu i financijskim mogućnostima, a mi smo provjerili koliko će koja jedinica izdvojiti ove godine u tu svrhu.

Prema informacijama koje su nam dostavili, najviše razloga za veselje imaju zaposlenici Grada Đurđevca koje će njihov poslodavac razveseliti iznosom od 200 eura.

Nagradu, odnosno, uskrsnicu dobit će i oni koji rade u križevačkoj gradskoj upravi.

– Sukladno odredbama Kolektivnog ugovora za službenike i namještenike u upravnim tijelima Grada Križevaca, zaposlenici će, bez gradonačelnika i njegovog zamjenika, povodom nadolazećeg blagdana Uskrsa dobiti uskrsnice u obliku dara u naravi u iznosu od 132,72 eura odnosno 1000 kuna po djelatniku – odgovorili su nam.

Na upit Županiji Koprivničko-križevačkoj dobili smo odgovor da će njihovi zaposlenici isto tako dobiti dar u naravi u neto iznosu u visini 132,72 eura odnosno 1.000 kuna koji se može iskoristiti u tvrtki KTC d.o.o. Križevci, odnosno, njihovim robnim centrima.

Zaposlenici Grada Koprivnice ove će godine uskršnji stol moći obogatiti i popuniti na račun 54 eura uskrsnice koliko će im biti isplaćeno u tu svrhu, a hoće li to moći učiniti i s kojim iznosom oni koji rade u Gradu Ludbregu nismo sigurni.

– U prvom planu nam je isplata uskrsnica umirovljenicima i osobama slabijeg imovinskog statusa, odnosno nezaposlenima, osobama s invaliditetom i djece koja po roditeljima imaju mirovinu, podigli smo iznos na 45 eura i cenzus na 265 eura, a nakon toga ćemo razmišljati o eventualnim uskrsnicama za službenike sukladno proračunskim mogućnostima – poručili su iz Ludbrega.
Spomenimo da uskrsnicu neće dobiti ni jedan gradonačelnik kao ni župan jer su oni dužnosnici i na to nemaju pravo.
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Nema više gledanja

Netflix uskoro više neće raditi na ovim modelima televizora, provjerite je li vaš na popisu

Počevši od 24. srpnja 2024., Netflix će prestati nuditi podršku za svoju primjenu na više od 10 modela televizora. Drugim...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×