Pokretači promjena

Provjerite koji poznati izvođači dolaze na 13. Culture Shock Festival

Pod sloganom #pokretačipromjena najavljuje se 13. izdanje Culture Shock Festivala - generatora kulture, umjetnosti i društva u Križevcima.

18:35h
0
DSC
Klub kulture // FOTO: www.klubkulture.org

Od 2. ožujka do 16. travnja., Križevci će biti početna točka za sve ljubitelje kulturnih sadržaja jer će se u Klubu kulture održati 31 događanje u 46 dana, od koncerata, izložbi i tribina do radionica, kazališnih predstava i filmskih projekcija.

Pod sloganom #pokretačipromjena organizatori iz križevačkih udruga KVARK POINT u 2017. godini žele pristupiti lokalnoj zajednici programom koji navodi na razmišljanje, potiče kreativnost, stvara ideje, ali također pruža dobru zabavu i neformalno druženje.

Središnji koncerti nastup festivala je onaj Damira Urbana & 4, tribinu će održati muzički kritičara i poznati novinara HRT-a Ante Batinović pred kojim je klecao i jedan 50 Cent, a za ljubitelje elektronike, tu je nastup svjetski priznatog producenta Ilije Rudmana i gostovanje ponajboljeg hrvatskog DJ-a Olija Dobollija.

Kerekeš Teatar igrat će na Culture Shocku predstavu Krtice, a “čudovište suvremene poezije” Marko Tomaš gostovat će na književnoj večeri. Festival počinje projekcijom pomalo kontroverznog filma Gazda, a zatvorit će ga križevački hard rock bend Crno Perje koji se vratio na klupske pozornice.

Kompletan program festivala možete pronaći na CSF stranicama, u partnerstvu ga organiziraju križevačke udruge KVARK i POINT, a donatori su Ministarstvo kulture, Grad Križevci, Koprivničko-križevačka županija i SC Varaždin.