24 C
Koprivnica
Četvrtak, 28. rujna 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
VIKEND REKORDERI

Provozao se kao munja kroz Sveti Ivan Žabno 144 na sat, pijani biciklisti “potrefio” točno 2,22 promila
P

Zabilježili su deset prometnih nesreća, a sankcionirali čak 166 prometna prekršaja

Ne propustite

Policija je prošlog vikenda provodila pojačani nadzor naših prometnica.

Zabilježili su deset prometnih nesreća, a sankcionirali čak 166 prometna prekršaja.

Vozači pod utjecajem alkohola evidentirani su u tri prometne nesreće, dok su mladi vozači kao počinitelji evidentirani u jednoj prometnoj nesreći. Dva vozača napustila su mjesto događaja prometne nesreće te su naknadno pronađeni.

– Najveća koncentracija alkohola utvrđena je u subotu, 16. rujna 2023. godine u 22.14 sati u Koprivnici, Trg dr. Tomislava Bardeka, kod 29-godišnjeg vozača bicikla, koji je upravljao pod utjecajem alkohola od 2,22 promila – stoji u priopćenju.

Dok je najveća brzina kretanja zabilježena je u nedjelju, 17. rujna 2023. godine u 15.59 sati u mjestu Sveti Ivan Žabno, Zagrebačka ulica, kada se vozač osobnog automobila kretao brzinom od 144 kilometara na sat iako je ograničenje 50 kilometara na sat.

Dvojica vozača bila su smještena u posebnu prostoriju policije do prestanka djelovanja opojnih sredstva, dvojica vozača bila su uhićena od kojih je jedan vozač doveden na žurni prekršajni postupak gdje je kažnjen novčanom kaznom i zaštitnom mjerom upravljanja motornim vozilima.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

NA INICIJATIVU LJILJANE SERTIĆ

FOTO Družili se članovi Kluba 100 dobrovoljnih darivatelja krvi

Ljiljana Sertić, umirovljena stomatologinja, humanitarka i dobrovoljna darivateljica krvi iz Virja organizirala je druženje članova županijskog Kluba 100. Druženje...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti