7.1 C
Koprivnica
Subota, 20. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Prva prvenstvena utakmica mladih rukometaša Koprivnice
P

Ne propustite

Mladi rukometaši Koprivnice rođeni 2004. godine i mlađi pod vodstvom trenera Antonija Pranjića u subotu su odigrali utakmicu prvog kola 1. HRLDB. To im je ujedno bila i prva prvenstvena utakmica u svojoj karijeri.

Ugostili su vršnjake iz Vidovca koji su bili bolji rezultatom 18:21. Domaći rukometaši vodili su gotovo cijelu utakmicu, imali sve pod kontrolom, sve do zadnjih 7 minuta, kada pogrešnim dodavanjima i isključenjima dopuštaju borbenim gostima da preokrenu utakmicu. Gosti su bili mirniji u završnici te su osvojili dva boda.

– Treba čestitati našim dečkima na borbenosti i zalaganju. Treba se nastaviti truditi, redovito trenirati, marljivo raditi i rezultati će biti sve bolji – rekao je trener Pranjić.

RK Koprivnica – RK Vidovec 18:21 (11:7)

Za Koprivnicu su igrali: Canjuga, Zovko, Sinković, Evačić, Veh, Jadan, Miklošić, Sinjeri, Ivačić, Pranić, Janeković, Bogdanić, Krapinec, Matulec, Treščec. Trener: Antonio Pranjić.

I MLADI RUKOMETAŠI ZA MARIJETU – NAZOVITE I POMOZITE

Uoči same utakmice naši su se dječaci fotografirali s transparentom kojim pozivaju na pomoć njihovoj sugrađanki Marijeti. Pozivom na broj 060 969 696 možete pomoći 11-godišnjoj djevojčici koja jedina u Hrvatskoj boluje od rijetke bolesti Parry-Romberg sindroma koji vidno uništava jednu stranu glave i lica.
Pozivom na taj broj možemo svi zajedno prikupiti potrebna sredstva za prijekopotrebnu operaciju u Americi (cijena poziva: 5,25 kn + PDV).

Novac možete donirati i putem žiro računa:
HR 442 386 002 155 200 1321 (svrha uplate: Za Marijetu)
izvan EU na broj računa:
SWIFT: PDKCHR2X
IBAN HR 442 386 002 155 200 1321
(svrha uplate: Za Marijetu)

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Čestitamo!

Anđela Lenhard Antolin dobila Povelju Hrvatskog sabora kulture za izuzetna dostignuća

Novinarki Anđeli Lenhard Antolin Hrvatski sabor kulture dodijelio je Povelju za izuzetna dostignuća na području kulturno-umjetničkog amaterizma i obogaćivanje...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×