32.4 C
Koprivnica
Petak, 21. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
sučeljavanje na epodravini

Psihologinja Nina Hrenić: Koren je bio najsigurniji, Kešer ima agresivan pristup, dok je Lacković dominantan
P

Moj dojam je da je gospodin Koren imao suveren nastup branitelja titule župana, on ima i najviše iskustava i informacija, zna konkretno što reći, dok je Kešer brkao pojmove, koncentracija mu je padala, pogriješio je u nekim prezimenima, kazuje N. Hrenić.

Ne propustite

Nakon sučeljavanja petero kandidata za župana, koje je uživo na epodravini do sada pratilo preko 8000 ljudi, svoj je sud o nastupu kandidata dala koprivnička psihologinja Nina Hrenić, koja se javila u naš studio.

– Gledala sam sve, prvo bih prokomentirala da je sučeljavanje prošlo u relativno mirnijim tonovima, s nešto manjim podbadanjima, u svakom slučaju uljudno, a dojam mi je da su tri kandidata s lijeve strane dominirala i zauzela veći dio prostora, a to su Koren, Kešer i Lavcković – rekla je na početku.

Dodala je da su oni naviše pričali, a i iskusni su političari te definitivno imaju najsigurniji stav i držanje.

– Definitivno najsigurniji stav i držanje tijekom sučeljavanja po meni je imao Darko Koren, miran, kontroliran, siguran, siguran u nastupu, na peckanja, podbadanja, odgovarao je relativno mirno, kontrolirano – kazuje N. Hrenić

Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Nastavila se kako su različiti su stilovi u komunikaciji.

Kešer je dosta agresivnog, ljutitog i dosta povišenog emocionalnog pristupa tako da je njegova komunikacija bila dosta usmjerena na kritiziranje, zamjerke, na ono što se nije napravilo dobro po njegovom – kaže.

Lacković je, s druge strane, išao suptilnije, on je vrlo elokventan.

– Išao je uglavnom kao s laganim kao s laganim podbadanjima, prozivkama, čula sam dosta usporedbi, a malo nekih konkretnih prijedloga. No on je dominantan, nadmoćan, samodostatan i samodopadan u velikoj mjeri – mišljena je psihologinja.

Napominje da je teško reći što birači vole, kakav pristup, jer svi smo različiti.

Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

– Moj dojam je da je gospodin Koren imao suveren nastup branitelja titule župana, on ima i najviše iskustava i informacija, zna konkretno što reći, dok je Kešer brkao pojmove, koncentracija mu je padala, pogriješio je u nekim prezimenima – kazuje N. Hrenić.

Ponovila je da je s druge strane Koren bio prilično koncentriran.

– Vrlo je vješto uskočio kad je Kešer rekao da je 20 godina župan, on je rekao nisam još, to ću tek biti. Po meni je ostavio najbolji dojam – ocijenila je ona.

Nadovezala se na komentare uz njegov umor.

– On je doista je na sučeljavanju prije četiri godine i bio umoran, no ne i sada – kaže.

Gospođa Hanžeković je, nastavlja, bila dosta mirna, nije davala puno replika, bila je odmjerena.

– Dok je gospodin Matotan jednog stava zatvorenog, izbjegava pogled, nevješt je u komunikaciji, govor mu nije fluentan, tako da se vidi da nema političkog iskustva i nedostaje mu javnog nastupa i čini mi se da je ostavio najslabiji dojam – zaključaj je Nine Hrenić.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Nogometni transferi

Zahuktava se sezona transfera, u Močile stigli “sin vjetra” i veznjak s talijanskim iskustvom, Drnje i Đelekovec pojačavaju redove

Županijske nogometne lige nedavno su završile, no klubovi su daleko od mirovanja. Polako se zahuktava sezona transfera. Tako su u...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×