17.9 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 20. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

PU Koprivničko-križevačka uvela rubriku Pronađeni predmeti
P

Ne propustite

Policijska uprava Koprivničko-križevačka odnedavno ima novu rubriku na svojoj web-stranici: Pronađeni predmeti. Riječ je o rubrici koja objedinjuje sve pronađene predmete kojima se ne zna vlasnik.

Trenutno je u njoj 25 bicikala, jedan motocikl te mobitel. Svi oni koji su ih eventualno izgubili ili su im pak ti predmeti ukradeni, mogu pogledati je li riječ upravo o njihovu vlasništvu.
Ipak, policija se osigurala i za slučaj ‘nečasnih’ namjera.

– Svaki će nam vlasnik morati objasniti, na temelju nekih posebnih obilježja, računa ili pak nekog identifikacijskog dokumenta da se upravo radi o njegovu vlasništvu. Upravo su zato fotografije male, kako ne bi bilo zloupotreba – kazala je Dijana Žagar, policijska službenica za odnose s javnošću.

Ukoliko se pak ne pronađe vlasnik, svi će ti predmeti završiti na javnoj dražbi, kao što je i dosad bio slučaj. No, kako ističu u policiji, ipak je cilj vlasnicima vratiti ono što im pripada, pa ova rubrika opravdava svoje postojanje.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Milijun eura

Mladi ste poljoprivrednik i htjeli biste urediti ili kupiti kuću? Možete dobiti bespovratna sredstva – evo detalja…

Mladi ste poljoprivrednik i niste zadovoljni uvjetima stanovanja? Ne očajavajte, upravo je Ministarstvo poljoprivrede objavilo javni poziv za dodjelu...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×