koji kaos

PUCNJAVA KOD ĐURĐEVCA Mladić u obiteljskoj kući prostrijelio nogu 19-godišnjaku

U tom trenutku u istoj prostoriji nalazilo se više mlađih osoba.

14:01h
0
Ilustracija // Foto: Arhiva
Ilustracija // Foto: Arhiva

Drama u obiteljskoj kući u selu kraj Đurđevca odvijala se u utorak, kada je mladić pištoljem prostrijelio nogu 19-godišnjaku. Srećom, nije zadobio ozljede opasne po život.

Policijski službenici policijske postaje Đurđevac dovršili su kriminalističko istraživanje nad osumnjičenim mladićem (20) sa šireg đurđevačkog područja, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom i sredstvom.

Sumnja se da je osumnjičeni u utorak, 30. studenoga, oko 11 sati, u obiteljskoj kući nenamjerno ispalio jedan hitac iz pištolja kojeg je neovlašteno posjedovao.

U tom trenutku u istoj prostoriji nalazilo se više mlađih osoba, a među njima i 19-godišnjak koji je tom prilikom zadobio prostrijelnu ranu noge.

Izvršenom pretragom kuće pronađen je i oduzet pištolj.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom i sredstvom, protiv osumnjičenika je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu i predan je pritvorskom nadzorniku.

Također, zbog prekršaja neovlašteni posjed, ustupanje drugom ili neovlašteno obavljanje djelatnosti s oružjem i streljivom protiv osumnjičenika bit će pokrenut prekršajni postupak.