ni kriva ni dužna

Putnica (31) stradala zbog pripitog mladića (22), koji je svojim Opelom oduzeo prednost Renaultu

Prometnoj su svjedočili Križevčani, koji su se oko 17.30 sati nalazili na križanju Gundulićeve ulice s onom posvećenom kralju Tomislavu

08:55h
0
Ilustracija // Foto: Matija Gudlin

Na podravsko-prigorskim prometnicama na Štefanje se dogodila jedna prometna nesreća s ozlijeđenom osobom, a svjedočili su joj Križevčani, koji su se oko 17.30 sati nalazili na križanju Gundulićeve ulice s onom posvećenom kralju Tomislavu.

Izazvao ju je 22-godišnji vozač Opela, zagrebačkih registracija, a koji je bio pod malim utjecajem alkohola, jer su mu izmjerena 0,53 promila. On je, dolaskom do križanja, oduzeo prednost prolaska Renaultu, koprivničkih registracija, a kojim je upravljao 37-godišnjak.

Sudar je bio neizbježan, a zanimljivo je to da nitko od vozača nije ozlijeđen, već 31-godišnja putnica iz Renaulta. O kvalifikacijama ozljeda policija nas nije upoznala, jer će se više znati nakon zaprimanja liječničke dokumentacije.

Policijski službenici provode kriminalističko istraživanje, a jasno je da na meti mladi vozač, koji je bio pod utjecajem alkohola.