6.2 C
Koprivnica
Četvrtak, 18. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Putopisno predavanje Mateja Perkova
P

Ne propustite

U koprivničkoj knjižnici i čitaonici Fran Galović, mladi planinarski putopisac i bivši kolumnist našeg portala Koprivnica.net, Matej Perkov, održat će putopisno predavanje s ekspedicije Bella ciao – Monte Rosa 2013. Ono će se održati 27. studenoga s početkom u 19 sati, a ulaz je besplatan.

 – Sanjati i ostvariti snove, slijediti svoj cilj bez obzira na sve, donijeti teške odluke i staviti na kocku sve po cijenu vlastitog života ako treba… Kako to izgleda u praksi,  da li je put prema nebu težak ili lagan? – najavljuje predavanje mladi avanturist.

Pozivamo vas na ovo zanimljivo predavanje Perkova koji će uz prekrasne slike prepričati svoje iskustvo s ekspedicije na Monte Rosu, alpski planinski masiv na granici Italije i Švicarske čiji snježni vrhovi paraju plavo nebo.

 – Ljepota Alpi, radoznalost, potraga za minulom romantikom i uživanje u radosti nakon uspona na vrh, sve su to nezaobilazni elementi koje želim prenijeti na publiku, za koju se nadam da će u njoj rasti želja za putovanjima i istraživanjem – poručuje Perkov, pozivajući sve zainteresirane da dođu, poslušaju i dobro se zabave te nauče nešto novo.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Parlamentarni izbori 2024.

[IZBORI] Jakšić, Sobota, Lacković i Golubić idu u Sabor, evo tko je od njih dobio koliko glasova birača

Parlamentarni izbori su pri kraju, obrađeno je oko 88 posto glasova, a već je sada izgledno tko će od...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×