Putopisno predavanje Mateja Perkova

09:48h
0
Matej Perkov
Matej Perkov // Foto: arhiva

U koprivničkoj knjižnici i čitaonici Fran Galović, mladi planinarski putopisac i bivši kolumnist našeg portala Koprivnica.net, Matej Perkov, održat će putopisno predavanje s ekspedicije Bella ciao – Monte Rosa 2013. Ono će se održati 27. studenoga s početkom u 19 sati, a ulaz je besplatan.

 – Sanjati i ostvariti snove, slijediti svoj cilj bez obzira na sve, donijeti teške odluke i staviti na kocku sve po cijenu vlastitog života ako treba… Kako to izgleda u praksi,  da li je put prema nebu težak ili lagan? – najavljuje predavanje mladi avanturist.

Pozivamo vas na ovo zanimljivo predavanje Perkova koji će uz prekrasne slike prepričati svoje iskustvo s ekspedicije na Monte Rosu, alpski planinski masiv na granici Italije i Švicarske čiji snježni vrhovi paraju plavo nebo.

 – Ljepota Alpi, radoznalost, potraga za minulom romantikom i uživanje u radosti nakon uspona na vrh, sve su to nezaobilazni elementi koje želim prenijeti na publiku, za koju se nadam da će u njoj rasti želja za putovanjima i istraživanjem – poručuje Perkov, pozivajući sve zainteresirane da dođu, poslušaju i dobro se zabave te nauče nešto novo.

čitam...