23.5 C
Koprivnica
Petak, 14. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Rad učenika Područne škole Gotalovo prvi u Hrvatskoj
R

Ne propustite

Rad učenika 4. razreda PŠ Gotalovo i njihove učiteljice Violete Pranjić izabran je kao pobjednik kreativnog natječaja povodom Međunarodnog dana zaštite ozonskog sloja – OZON, koji je organiziralo Ministarstvo zaštite okoliša i prirode.

Za nagradu, učenici će biti nagrađeni jednodnevnim izletom u Nacionalni park Krka, sa cjelodnevnim programom i prijevozom.

Jednake ocjene od strane stručnog povjerenstva dobio je i kreativni rad 3.b razreda Osnovne škole Čakovec iz Čakovca, stoga ova dva rada dijele prvo mjesto.

– Izuzetno smo ponosni na svoj rad jer su na natječaj ukupno pristigla 164 rada učenika iz 114 škola iz cijele Hrvatske. Učenici i učenice naše škole još jednom su prepoznali važnost teme zaštite ozonskog sloja. Svi mi smo svjesni da je edukacija, i to od najmlađe dobi, iznimno važna i zato u našoj maloj školi provodimo razne akcije i programe s ciljem podizanja svijesti o važnosti zaštite ozonskog sloja. Zahvaljujemo ministru Zmajloviću i Ministarstvu zaštite okoliša i prirode na čestitkama koje su nam uputili i što su prepoznali trud koji smo uložili u naš rad – rekla je učiteljica Violeta Pranjić.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Mještani ogorčeni

Općina na nogama: Ne želimo smrad kompostane u svojim domovima, slat ćemo inspekcije da zaustavimo projekt

Vijest da će se u Imbriovcu, mjestu u općini Đelekovec, graditi nova kompostana na mjestu već postojeće, no s...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×