Rade Šerbedžija otvara 10. Culture Shock Festival u Križevcima

10:45h
0
serbedjija

Devet godina zaredom, sve od 2005. godine, križevačke udruge K.V.A.R.K. i P.O.I.N.T. organizirale su Culture Shock Festival, jedinstveni hibrid edukacije, suvremene umjetnosti, teatra te koncerata kvalitetnih i aktualnih izvođača, među kojima se se isticali Arsen Dedić, Ibrica Jusić, TBF, Dubioza Kolektiv, Darko Rundek & Cargo Trio, Pips Chips & Videoclips, Jelena Radan i Pedro Abreu, Jimmy Stanić i Scharf Club Swing Quintet, Drago Mlinarec, Zadruga i mnogi drugi.

Ove godine, za festivalski jubilej, u Križevce stiže svjetski priznati glumac, pjesnik i glazbenik Rade Šerbedžija. U intimnoj atmosferi križevačkog Kluba kulture Šerbedžija će održati koncert uz pratnju banda Zapadni kolodvor, koji čine Mario Igrec – gitara, Jura Vrandečić – bas, Antun Stašić – violina i Ranko Purić Campi – bugarija, uz pridružene članove – Danila Šerbedžiju na gitari i Juru Ivanušiča na klavijaturama.

Ovaj “koncert za deset” će se održati već prve festivalske večeri, u subotu 1. ožujka 2014. godine, a ulaznice se mogu u pretpodaji kupiti po 90 kuna, dok će na dan koncerta cijena iznositi 120 kuna. Početak koncerta je zakazan za 20 sati.

Dođite i uživajte u koncertnom spektaklu za otvaranje 10. Culture Shock Festivala, čiji organizatori spremaju još mnoga iznenađenja i uzbudljiva imena. Rezervacije ulaznica moguće su upitom na info@c-shock.org ili broj telefona 048/711-073.

Od 1. ožujka pa sve do 19. travnja, tih pedesetak dana u Križevcima bit će ispunjeno festivalskim događanjima koji održavaju urbanu kulturu na razini grada puno većeg od desetak tisuća stanovnika. Unatoč financijskoj neizvjesnosti, organizatorima je i ove godine želja kvalitetom i selekcijom izvođača nadmašiti prethodno izdanje festivala pa se nadaju punoj suradnji publike koju pozivaju da im se pridruži u namjeri da se kulturno-obrazovno i zabavno težište na mjesec i pol dana prenesu iz metropole šezdesetak kilometara istočno.