‘Radio Luksemburg’ snima spot u bivšoj koprivničkoj vojarni

07:04h
0
120425_Radio-Luksemburg02

Sve poznatiji bend Radio Luksemburg, čija se pjesma ‘Tvoje boje’ već dugo vrti na hrvatskim radio i tv postajama, ponovo u Koprivnici snima glazbeni spot. Ovaj put za pjesmu ‘Kad sam te poljubio’.

Nakon što su u Koprivnici snimali spot za ‘Tvoje boje’ i ovaj put su angažirali mlade snage domaće video produkcije, Nexus production. ‘Ekipa je provjerena.’, kaže nam Zoran Beloša Beli, gitarist grupe. Spot se snima u prostoru bivše vojarne, a lokaciju je predložio Hrvoje Ružić, koji vodi bendov PR. Beli kaže kako su kreativni dio video spota u potpunosti prepustili ekipi Nexusa: ‘Ne znam točno kakva će biti atmosfera spota, taj dio smo im prepustili da naprave po svom guštu.’

120425_Radio-Luksemburg01‘Kad sam te poljubio’ četvrti je singl sa albuma ‘Boje’, a ovo je ujedno i četvrti glazbeni spot koji dečki snimaju. Snimanje petog spota za peti i posljednji singl s albuma ‘Hrabri se ne lome’ već je u planu. Planira se i novi album, ali i nastupi. ‘U svibnju, točnije 19. 5. nastupamo na Zrinskom trgu u Koprivnici.’, najavljuje Beli. ‘Luksemburgovci’ polako osvajaju i okolnu scenu pa tako imaju nekoliko nastupa u Srbiji, a planiraju i turneju sa Prljavim kazalištem.