16.3 C
Koprivnica
Petak, 24. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Radionice “Rastimo zajedno Plus” za roditelje djece s teškoćama
R

Ne propustite

Dječji vrtić Tratinčica i COOR Podravsko sunce krajem ožujka organiziraju radionice s roditeljima „Rastimo zajedno Plus”. Program se sastoji od 11 radionica sa svrhom pružanja podrške roditeljstvu djeci s teškoćama (djece s razvojnim odstupanjima i dodatnim edukacijskim potrebama te razvojnim rizikom) u dobi do polaska u školu.

Sam program je nastao u suradnji s Uredom UNICEF-a Hrvatske te se provodi diljem Hrvatske pod vodstvom educiranih i stručno osposobljenih voditeljica. U DV Tratinčica to su Ida Šipek, prof. psiholog , Maja Ferlindeš, univ.spec.act.soc. i Diana Ribić, mag. logoped, a u COOR Podravsko sunce to su Anja Holeček, mag. edukacijske rehabilitacije, Dunja Vargović mag. edukacijske rehabilitacije te Maja Ferlindeš univ.spec.act.soc.

Radionice su dostupne i provodit će se uz materijalnu podršku Grada Koprivnice. Program će se provoditi kontinuirano kroz cijelu godinu s napomenom da se u mjesecu rujnu predviđa početak drugog ciklusa radionica. Sudjelovanje u programu je dobrovoljno i besplatno.

Program radionica s roditeljima „Rastimo zajedno Plus” sastoji se od jedanaest dvosatnih radionica:

1. Svako je dijete posebno, svaki je roditelj poseban

2. Između očekivanja i prilagodbe

3. Četiri stupa roditeljstva

4. Psihološke potrebe djeteta i roditeljski ciljevi

5. Sva naša djeca i kako ih volimo

6. Slušanje – važna vještina roditeljstva

7. Kako dijete uči o svijetu oko sebe?

8. Granice: zašto i kako?

9. Roditeljske odgovornosti

10. Biti roditelj: utjecaji i izbori

11. Završetak i novi početak

Sve informacije svezi radionica „Rastimo zajedno plus” koje će se provoditi u DV Tratinčica možete dobiti na broj mobitela 099 269 2332 (Diana) ili putem mail adrese logoped@tratincica.hr. Sve informacije svezi radionica „Rastimo zajedno plus” koje će se provoditi u COOR Podravsko sunce možete dobiti na broj mobitela 098 574 468 (Dunja) ili putem mail adrese vrtic.coorpskc@gmail.com.

Pozivamo zainteresirane roditelje da nas najkasnije do 25.3. obavijestite o dolasku:  DV Tratinčica: na mail logoped@tratincica.hr  ili broj mobitela: 099 269 2332 (Diana).  COOR Podravsko sunce: na mail vrtic.coorpskc@gmail.com  ili broj mobitela: 098 574 468 (Dunja).

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Ovo nismo vidjeli

Jadan nastradao, Slađan skupljao otpad bez dozvole, kažnjen 1320 eura: Iako sam Rom, pošteno zarađujem!

Jedan 30-godišnjak će morati platiti kaznu od čak 1320 eura jer je "ulovljen" od inspektora kako bez dozvole skuplja...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×