12.1 C
Koprivnica
Subota, 15. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
sigurnost na prvom mjestu

Radni početak godine u Koprivničkom Ivancu, gradi se pješačka staza u vrijednosti cca 174 tisuće eura: Molimo za strpljenje, a kako bi nam svima bilo bolje, ljepše i sigurnije
R

Uz izgradnju staze, postavlja se i oborinska kanalizacija po cijeloj dužini. Oborinska će se kanalizacija postavljati ispod predmetne staze

Ne propustite

Lijepo vrijeme na početku 2023. godine dobro je došlo za početak radova, odnosno za izgradnju nogostupa u dijelu ulice Braće Radić u Koprivničkom Ivancu.

Prva dionica obuhvaća izgradnju staze na dijelu od spoja s ulicom Matije Gupca (od dječjeg igrališta) pa sve do kružnog toka u ulici Braće Radić (do kućnog broja 21). Staza će se graditi s lijeve strane, ako gledamo iz ulice Matije Gupca prema ulici Braće Radić.

– Uz izgradnju staze, postavlja se i oborinska kanalizacija po cijeloj dužini. Oborinska će se kanalizacija postavljati ispod predmetne staze. Mole se svi mještani naše općine, a posebno stanovnici ulice Braće Radić u Koprivničkom Ivancu, da imaju strpljenja dok se radovi ne završe, a sve u cilju ljepšeg, boljeg i nadasve sigurnijeg izgleda naše općine – stoji na službenoj stranici općine Koprivnički Ivanec.

Također, iz Općine podsjećaju sve mještane koji imaju u skoroj budućnosti u planu spajanje svojih objekata na vodovodnu, kanalizacijsku ili plinsku mrežu da se obavezno čim prije jave u prostorije Općine Koprivnički Ivanec, kako bi se izvođenje radova dogovorilo prije postavljanja rubnjaka na stazi ili asfaltiranja staze.

Spomenimo na kraju, izvođač radova je Zajednica ponuditelja: poduzeće “Dinamik d.o.o.” iz Novog Virja, te poduzeće “Bajer građenje d.o.o.” iz Kalinovca, a ukupna vrijednost radova iznosi 174.428,50 eura s PDV-om.

Stručni i obračunski nadzor nad izvođenjem radova obavljat će Ured ovlaštenog inženjera građevinarstva Igor Kolar iz Koprivnice, a ukupna vrijednost usluga nadzora iznosi 2.800 eura s PDV-om.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Vidovo u Pitomači

FOTO/VIDEO Indira napravila pravi party, svojom vatrenom energijom “prodrmala” sve

U Pitomači se slavi Vidovo i Dani općine, a Indira Forza dobro je "prodrmala" mještane na prvom koncertu vikend...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×