28.8 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 17. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Radovi oko oružane još uvijek u tijeku – umjesto asfalta dolazi kaldrma
R

Ne propustite

Prometnica oko koprivničke oružane još uvijek nije dobila završni sloj. Iako je bilo najavljeno da će asfaltiranje završiti do Uskrsa, u dogovoru s konzervatorima predloženo je da se prometnica uredi u starinskom stilu.

Rekla je to za Radio Dravu pročelnica  Upravnog odjela za komunalno gospodarstvo, prostorno uređenje i zaštitu okoliša Maja Ištvan Krapinec.

 

-Dogovoreno je da bi se trebala postaviti kaldrma na dijelu prometnice. To su granitne kocke, koje se postavljaju i koje onako daju starinski štih i to je razlog zašto nije sve završeno.

Kako je kaldrma nešto skuplja od asfalta, u gradu intenzivno traže izvođača koji je taj posao spreman kvalitetno izvesti uz što nižu cijenu. Bude li sve prema očekivanjima, prometnica oko oružane mogla bi biti uređena za najviše mjesec dana.

Izvor: Radio Drava

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Bolenov dravski put

FOTO Predstavljen projekt izgradnje interpretacijskog centra u Goli, gradit će se pristanište na Dravi, razvijati turističke atrakcije i održivi oblici turizma

Početna konferencija projekta Interpretacijski centar Bolenov dravski put okupila je u prostorijama Koprivničko-križevačke županije dionike ovog važnog projekta za...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×