20.2 C
Koprivnica
Subota, 18. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
napredak

Radovi u đurđevačkoj Poduzetničkoj zoni u završnoj su fazi, u Gradu uvjereni u popunjenje iste
R

Ne propustite

Radovi u Poduzetničkoj zoni A – Sjever u Đurđevcu u završnoj su fazi. U tijeku su zadnja asfaltiranja.

– Ono što je ključno za popunjavanje zone je stvaranje novih vrijednosti, novih proizvoda i novih tehnologija. Da bi se to osiguralo morate imati adekvatan kadar, dakle zaposlenike i mi vjerujemo da će upravo ovi programi za sobom povući one industrije koje su danas vrlo izdašne, one koje napreduju. U svakom slučaju doprinijet će ovaj obrazovni segment i ono što nas ohrabruje je činjenica da imamo već naše gospodarstvenike koji su surađivali s našom strukovnom školom.

Imamo interes gospodarstvenika da surađuju s našim Sveučilištem. To sve daje jedan optimizam da ćemo s kvalitetnim gospodarskim subjektima i programima uspjeti popuniti našu zonu i podići i kvalitetu gospodarstva i profitabilnost gospodarstva. Onaj moment gdje mi želimo biti jedan korak ispred ostalih jedinica lokalne samouprave i onoga što zone nude je onaj moment gdje se trenutno projektiraju gotovi objekti prema onome što su nama gospodarstvenici rekli i usmjerili kako smatraju da bi trebali biti organizacijski smješteni unutar zone.

Slušajući njihove prijedloge, savjete i zapažanja napravljen je projektni zadatak – kazao je predsjednik Gradskog vijeća Željko Lacković.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Slijetanje

[FOTO/VIDEO] UPRAVO Teška nesreća, vatrogasci vadili vozača iz vozila, automobil potpuno smrskan

Teška prometna nesreća dogodila se maloprije na relaciji između Rasinje i Prkosa. Kako doznajemo od našeg fotoreportera, sve hitne službe...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×