19 C
Koprivnica
Utorak, 16. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
KOLUMNA

Radujte se narodi, brza cesta do Koprivnice stiže u ovom DESETLJEĆU!
R

Ne u ovom mandatu, ne u ovoj godini, ne u sljedećem mandatu za koji je došao žicati glasove, u ovom DESETLJEĆU!

Ne propustite

U petak je u Koprivnici održan veliki predizborni skup HDZ-a.

Ok, u javnosti je ovo okupljanje predstavljeno kao otvaranje nove Podravkine tvornice tjestenine, ali uzmemo li u obzir cijelu svitu ministara koji s tjesteninom veze nemaju i govor premijera Plenkovića koji je u svojih dvadesetak minuta nabrajao samohvalu, pa se u dvije rečenice dotaknuo važnosti otvaranja nove tvornice, da, riječ je bila o velikom predizbornom skupu HDZ-a.

Zašto kao narod dopuštamo da se našim novcima pod krinkom otvaranja neke tvornice financira predizborni skup stranke osuđene za korupciju već je neka druga priča.

No, na taj skup premijer je kasnio nekih 30 minuta, a iako smo na licu mjesta pokušali saznati dolazi li cestom do Križevaca pa kreće u borbu s teškom mehanizacijom na cesti Križevci-Koprivnica ili se ipak odlučio za put autocestom do Ludbrega, nismo to uspjeli saznati.

Činjenica je kako je kasnio, a vjerojatno kasnio ne bi da je do Koprivnice izgrađena brza cesta, o kojoj se govori već više od 30 godina.

Nakon prvog dijela predizbornog skupa, uputio se premijer u hotel na drugi dio predizbornog skupa na kojem je dijelio neke naše novce, za neke predizborne projekte, da bi nakon toga dao izjave medijima.

Na pitanje kolege iz jednog lokalnog medija o razvoju izgradnje brze ceste, premijer je u poznatoj maniri „bubneš i ostaneš živ“, svjesno, s obje noge na zemlji, rukama složenim u trokut, izjavio kako brza cesta do Koprivnice SIGURNO dolazi do Koprivnice, pazite sad ovo, u ovom DESETLJEĆU!!

Ne u ovom mandatu, ne u ovoj godini, ne u sljedećem mandatu za koji je došao žicati glasove, u ovom DESETLJEĆU!

Nakon što se brza cesta do Koprivnice čeka tri desetljeća, pomislio bi netko da smo mi Podravci baš bahati, bezobrazni i nezahvalni. Sram nas bilo, teško nam je pričekati još jedno DESETLJEĆE!

Nakon te veleumne izjave, pomislio sam, kaj bi to Kinezi napravili za jedno DESETLJEĆE i suzio svoj popis na nekoliko projekata:

– podzemni metro od Drnjanskog Parka Prinčeva do onog drugog Parka Prinčeva

– nadvožnjak od Pustakovca do Međunarodne svemirske postaje

– lift od centra Sokolovca do Mjeseca

– katapult za lansiranje via Molve – Dubai

– ultrabrzu nadzemno-podzemno-lebdeću željeznicu Majurec – New York

Sve to napravili bi Kinezi, ali tko nam kriv što Kinezi nismo, pa eto unutar još jednog DESETLJEĆA imamo se načekati brze ceste do Zagreba, tih pišljivih 30 kilometara prometnice.

O ovoj je pak prometnici već toliko toga napisano, izrečeno i izlagano, da nam ne preostaje ništa drugo, već izgradnju ove prometnice sve do trenutka dok se ne postavi tabla „Izlaz Koprivnica“ nazvati ju provoklasnom, bezličnom i predizbornom LAŽI!

Od sada, pa do tog trenutka, sve drugo obično je vrijeđanje inteligencije.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

u krugu obitelji

FOTO/VIDEO Baka Mica proslavila 90. rođendan: Imam devet praunučadi, kad bih dobila deseto doživjela bih i stotu

Danas mi je najsretniji dan u životu, nemate pojma koliko sam sretna kad vas sve vidim na okupu -...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×