26.5 C
Koprivnica
Nedjelja, 23. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
važan susret

Rajn predstavio svoj grad, na austrijsko-hrvatskom poslovnom skupu prezentirao razne križevačke projekte i planove
R

Ovaj susret okupio je austrijske poduzetnike kao i brojne hrvatske tvrtke te predstavnike jedinica lokalnih samouprava

Ne propustite

Mario Rajn ovih je dana sudjelovao na austrijsko-hrvatskom poslovnom susretu pod nazivom Smart and Green City Projects in Croatia koji je održan u Zagrebu.

Na ovaj susret pozvao ga je Austrijski ured za vanjsku trgovinu, a bila je to dobra prilika za gradonačelnika da predstavi svoj grad.

Rajn je tako govorio o aktualnim i planiranim green city projektima. Spomenuo je Križevačke sunčane krovove, sufinanciranje solarnih elektrana građanima na obiteljske kuće, kao i planove koji uključuju izgradnju velike fotonaponske elektrane, intermodalnog terminala i novog zelenog te održivog naselja Kosov Breg.

Osim Križevaca, svoje projekte predstavili su gradonačelnici i predstavnici gradova Karlovca, Splita, Novske i Šibenika, a susretu je prisustvovala i direktorica Križevačkog poduzetničkog centra, Jelena Velić.

Ovaj susret okupio je austrijske poduzetnike kao i brojne hrvatske tvrtke te predstavnike jedinica lokalnih samouprava, a na početku susreta okupljene su, između ostalih, pozdravili direktorica Austrijskog ureda za vanjsku trgovinu Sonja Holocher-Ertl i veleposlanik Republike Austrije u Republici Hrvatskoj Nj.E. Josef Markus Wuketich.

Foto: Grad Križevci
Foto: Grad Križevci

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Radovi završeni

Podravska općina dobila novu, 424 metra dugu pješačku stazu, vrijednost skoro 160 tisuća eura

Završeni su radovi na izgradnji pješačke staze u naselju Gola. Sukladno Programu održivog razvoja lokalne zajednice kojeg provodi Ministarstvo regionalnog...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×