14.1 C
Koprivnica
Četvrtak, 30. ožujka 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
važan susret

Rajn predstavio svoj grad, na austrijsko-hrvatskom poslovnom skupu prezentirao razne križevačke projekte i planove
R

Ovaj susret okupio je austrijske poduzetnike kao i brojne hrvatske tvrtke te predstavnike jedinica lokalnih samouprava

Ne propustite

Mario Rajn ovih je dana sudjelovao na austrijsko-hrvatskom poslovnom susretu pod nazivom Smart and Green City Projects in Croatia koji je održan u Zagrebu.

Na ovaj susret pozvao ga je Austrijski ured za vanjsku trgovinu, a bila je to dobra prilika za gradonačelnika da predstavi svoj grad.

Rajn je tako govorio o aktualnim i planiranim green city projektima. Spomenuo je Križevačke sunčane krovove, sufinanciranje solarnih elektrana građanima na obiteljske kuće, kao i planove koji uključuju izgradnju velike fotonaponske elektrane, intermodalnog terminala i novog zelenog te održivog naselja Kosov Breg.

Osim Križevaca, svoje projekte predstavili su gradonačelnici i predstavnici gradova Karlovca, Splita, Novske i Šibenika, a susretu je prisustvovala i direktorica Križevačkog poduzetničkog centra, Jelena Velić.

Ovaj susret okupio je austrijske poduzetnike kao i brojne hrvatske tvrtke te predstavnike jedinica lokalnih samouprava, a na početku susreta okupljene su, između ostalih, pozdravili direktorica Austrijskog ureda za vanjsku trgovinu Sonja Holocher-Ertl i veleposlanik Republike Austrije u Republici Hrvatskoj Nj.E. Josef Markus Wuketich.

Foto: Grad Križevci
Foto: Grad Križevci

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

esterova ulica

FOTO Ploče u pješačkoj zoni kod tržnice pucaju pod teretom dostavnih vozila, vozači ignoriraju znak, iz grada najavili promjenu prometnog režima

Mnogi građani već su nam ukazali na problem u centru grada, točnija na dio Ulice Đure Estera, koja se...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti