26.5 C
Koprivnica
Četvrtak, 30. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
U ĐURĐEVCU

Raspisan natječaj za kupnju stanova na Radničkoj cesti koji će biti izgrađeni za godinu dana
R

Ne propustite

Grad Đurđevac i Agencija za posredovanje i pravni promet nekretninama su prošlog mjeseca položili kamen temeljac za još jednu stambenu zgradu na Radničkoj cesti iz programa POS-a.

Već sada raspisan je javni natječaj za kupnju stana preko Programa društveno poticajne stanogradnje na području Grada Đurđevca.

– Pozivaju se svi zainteresirani kupci da svoje zahtjeve za kupnju predaju što prije jer je rok za prijavu do 17. srpnja 2023. godine – poručuju iz Grada.

Podsjetimo, rok izgradnje je 365 dana, a ukupna vrijednost radova je 1,6 milijuna eura, od čega su poticajna sredstva oko 400 tisuća eura. Grad je i ovaj puta osigurao građevinsko zemljište i uredio komunalnu infrastrukturu, a predviđena cijena stana po metru kvadratnom je 1489 eura.

– Nakon iskazanog interesa APN će organizirati prezentaciju stanova, banaka i uvjeta kreditiranja gdje će budući stanari dobiti sve potrebne informacije. Nakon što budući stanari odaberu željene stanove APN će s njima potpisati predugovor o kupnji. Ovo je treći krug natječaja pa svi oni koji su se prijavili u prva dva kruga ne moraju ponavljati svoju prijavu – pojašnjavaju.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Nestao u 60 minuta

Poznatom koprivničkom glazbeniku ukrali kamper: Išao sam u Milano na Metallicu, a sad nemam kako kući!

- Ima koga danas u Milanu na koncertu Metalike da se vratim s njim. Obzirom da sam došel ujutro...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×