14.3 C
Koprivnica
Nedjelja, 3. ožujka 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Podignuta optužnica

Ratko i Zdravko upali u kokošinjac gospođe Štefice i pokupili joj njeno blago, Zdravkova majka: “Donijeli su mi neke kokoši u jastučnici da ih očistim”
R

Zdravkova majka je ispričala kako su njen sin i Ratko otišli negdje biciklima i vratili se oko 23 sata noseći neke kokoši u jastučnici

Ne propustite

Protiv Ratka i Zdravka podignuta je optužnica na Općinskom sudu u Koprivnici zbog krađe kokoši.

Ratko iz Svetog Đurđa i Zdravko iz Velikog Bukovca krivi su što su, kako navode iz našeg suda, krajem listopada u Antolovcu upali u kokošinjac gospođe Štefice.

Kako su to uspjeli? Prvo su prerezali špagu kojom je bila pričvršćena metalna žica na prozorskom okviru, a onda je Ratko ušao kroz prozor u kokošinjac i dodavao kokoši Zdravku.

Tako su ukrali barem sedam kokoši, čija se vrijednost procjenjuje na 70 eura.

Na sudu je Ratko poricao bilo kakvu krivnju jer je dan prije bratu pomagao obnavljati krovište. Idućeg dana je opet bio kod brata, a zatim otišao kod Silvija u Kuzminec gdje su pili.

Naveo je da su njegovi nećaci donijeli nekoliko kokoši koje je njihova majka pekla, ali nije mu bilo poznato otkud im.

Zdravko je, pak, na sudu rekao da je Ratko dobio ideju da provale u kokošinjac te je opisao kako je sve izgledao. Naveo je da je bilo oko 10 kokoši koje mu je Ratko mrtve dodavao i da su obojica bili na biciklima. Spreman je i namiriti štetu.

S druge strane, Štefica je navela da je ujutro vidjela da je s prozora skinuta mreža i da joj je nedostajalo barem pola kokoši, njih 30.

Zdravkova majka je ispričala kako su njen sin i Ratko otišli negdje biciklima i vratili se oko 23 sata noseći neke kokoši u jastučnici. Ratko joj je rekao da ih očisti, a misli da ih je bilo sedam.

Nakon svega, za Ratka se traži kazna od sedam mjeseci zatvora, a za Zdravka također sedam, ali uvjetno na dvije godine.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Kvalifikacije

FOTO Rukometašice Hrvatske lošom završnicom ispustile prednost i prvo mjesto u grupi, za mjesec dana borba za drugo mjesto i odlazak na EP

U okviru 4. kola kvalifikacija za odlazak na Europsko prvenstvo u rukometu pred rasprodanom dvoranom u Koprivnici, rukometašice Hrvatske...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×